Najveći holivudski šarmer upravo je dobio sedmo dete sa četvrtom ženom

Džud
Foto: NO CREDIT / Starface / Profimedia

Vrlo je aktivan i dalje.

Glumac Džud Lo je postao tata sedmi put, a ovih dana je viđen na aerodromu Hitrou sa suprugom Filipom Koan kako gura kolica. Žena koja je bila sa Džudom i njegovom suprugom gurala je u kolicima još jedno dete – Džudovo šesto dete rođeno u septembru 2020.

Džud je prvi put postao tata nakon što se oženio sa Sejdi Frost 1997. godine i sa njom je dobio dva sina i ćerku.

Džud
Džud i Sejdi, Foto: CJ Contino Collection / Everett / Profimedia

Njegov najstariji sin Raferti sada ima 27 godina, Iris ima 22, a Rudi 20 godina. Džud i Sejdi su se razveli 2003. godine.

Čuveni zavodnik se onda verio sa glumicom Sijenom Miler 2004. ali su se rastali 2006. nakon što je on imao aferu sa dadiljom svoje dece.

Džud
Džud i Sijena, Foto: SRV/EVA / Bauer Griffin / Profimedia

Džud je 2008. imao kratku vezu sa američkom manekenkom Samantom Berk – što je rezultiralo rođenjem njegovog četvrtog deteta, Sofije, koja sada ima 13 godina.

Iz još jedne burne veze sa ambicioznom pevačicom Katrin Harding, takođe poznatom kao Cat Cavelli, dobio je peto dete, malu Adu koja danas ima sedam godina.

Glumac se onda oženio psihološkinjom Filipom Koan 2019. godine i objavio je da su dobili prvu bebu na američkoj televiziji, ali tada nije izneo detalje.

Da je dobio šesto dete za vreme pandemije otkrio je tokom gostovanja u šou Džimija Falona. Kada ga je voditelj pitao kako je provodio vreme u pandemiji, glumac je odgovorio: „Bavio sam se svojim vrtom. Oh, i osim toga, dobio sam dete. Eto tako.“

***

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram