Najluđa holivudska veridba

Foto: PMPhoto / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudske zvezde vole da ruše svadbene tradicije - pa ih neretko vidimo u crnim venčanicama ili odelima. Međutim, provokativna Bela Torn otišla je korak dalje, i rešila da proslavi svoju veridbu u seksepilnom donjem vešu.

Nekadašnja Dizni zvezda, koja se okrenula seks industriji, verila se za Italijana Bendžamina Maskola, a fotografije sa proslave dokazuju da je njihova veza poprilično „divlja“.

Bela je na Instagramu objavila niz fotografija u kojima pozira u raskošnoj beloj suknji i prozirnom grudnjaku, seksi čarapama i podvezicama, kao i minijarturnom kožnom kompletiću.

Par je najavio veridbu još u martu, nakon dve godine veze.

Ben ju je zaprosio na spektakularan način: crveno srce napravljeno od ruža sa natpisom „B+B“ , kao i upaljenim natpisom koji poručuje: „Udaj se za mene“.

Oni su se prvi put srelu u Kaliforniji, na festivalu Coachella.

„Odmah sam znao da se razlikuje od svih drugih žena koje sam sreo u životu“, rekao je Maskolo, koji se u Los Anđeles preselio iz Modene.

S druge strane, Bela je izazvala pravu buru kada je odlučila da uđe u pornografsku industruju – režirala je film za Pornhb.

„Ono što me je inspirisalo da snimim film u osnovi je razmišljanje o odnosu između muškarca i žene i borbi oko dominacije i o tome kako se to preslikava na naš svet, pored seksualnog scenarija“, rekla je.

Takođe je bila jedna od prvih poznatih ličnosti koje su kreirale Onlyfans nalog, poznat po seksualno eksplicitnom sadržaju, koji je nedavno ipak zabranjen.

***

Bonus video: Idealno mesto za nudiste Cap d’Agde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram