Najlepše srpske ćerke koje će prevazići slavne roditelje

Foto:Screenshot/Instagram/masamemedovic/knife_afterdark/_blejzmodesti

Iver ne pada daleko od klade, zar ne?

One su prelepe, talentovane i imaju slavne roditelje – ali su pronašle svoj put ka uspehu.

Prelepe ćerke poznatih Srba plene svojom pojavom i pokazuju nam kolika je moć gena. Osim izgleda, ove devojke su od roditelja nasledile i talente, pa se polako probijaju na domaćoj umetničkoj sceni.

Anđela Jovanović

Glumci Dragan Jovanović i Branka Pujić imaju ljubavnu priču kakvu bi mnogi poželeli. Oni su u braku već 30 godina, a njihova ćerka Anđela je takođe postala glumica.

Prelepa Anđela je već imala zapaženu ulogu u filmu „Nečista krv: Greh predaka“, kao i u seriji „Vojna akademija“. Ona je mlada glumica pred kojom je blistava karijera, a što se izgleda tiče, takođe vrlo lako može da se bavi i manekenstvom.

Maša Memedović

Maša Memedović ćerka je Jovana Memedovića, autora kultne emisije „Sasvim prirodno“, od koga je očigledno nasledila avanturistički i prirodnjački duh. Ona na svom Instagram profilu ne stavlja u prvi plan selfije, nego prelepe prizore prirode i svojih avantura.

Nema ko nije očaran njenom lepotom, kao i veoma zanimljivim stilom odevanja koji je ujedno i vrlo urban – ali i ekološki osvešćen. Maša je po zanimanju filmska rediteljka, a sudeći po njenom profilu, uživa i u fotografiji.

Mina Sovtić

Glumicu Minu Sovtić, ćerku Anice Dobre, publika uglavnom prepoznaje po velikom talentu i krupnim plavim očima. Prirodan izgled i kućni ljubimci su joj zaštitni znak na Instagramu, gde vrlo popularna.

Koliko voli životinje, pokazuje njen plan da otvori azil za pse, što je izazvalo oduševljenje njene publike. Ostvarila je zapažene uloge u serijama „Žigosani u reketu“, „Dug moru“, „Ubice mog oca“, „Koreni“.

Mia Bjelorlić

Mia Bjelogrlić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Ćerka slavnog glumca Dragana Bjelogrlića je uspešna producentkinja i politikološkinja, koja je ove godine briljirala sjajnim dokumentarnim serijalom „Ona se budi“. Serijal se bavio bavi pitanjem rodne nejadnakosti, položajem i emancipacijom žena u Srbiji.

Mia je takođe žena koja se plaši da iznese svoje političke stavove i takođe je glasan feministički glas na našoj javnoj sceni. Mediji spekulišu da je u vezi sa glumcem Milanom Marićem.

Lana Karaklajić

Ćerka Tanje Bošković takođe je pošla stopama svoje čuvene majke i ima uspešnu glumačku karijeru. Lana je studirala sociologiju, koju je napustila kako bi se posvetila glumi.

Lana ne voli da privatan život ističe u javnosti, te se u maju prošle godine tajno udala za dugogodišnjeg partnera, trenera, Stefana Adžića. Ona najčešće igra u pozorištu, ali je imala ulogu i filmu „Peti leptir“.

Ksenija Knežević

Ćerka Nenada Kneževića Kneza se proslavila kao članica grupe „Hurricane“ koja je predstavljala Srbiju na Evroviziji i u međuvremenu se raspala. Ali, Ksenija je oduševila naciju svojim glasom i stasom.

Takođe, svojom neposrednošću i humorom u raznim situacijama koje je objavljivala na društvenim mrežama, zaradila je verne fanove. Ona se na muzičkoj sceni pojavila kao deo benda SevdahBABY. Zanimljivo je da je svoju prvu pesmu „Šarene laže“ snimila sa samo šest godina – i to sa svojim ocem.

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram