(FOTO) Mladi Jovan Memedović ostavlja bez teksta

Moda i lepota 18. feb 202110:39 > 11. maj 2021 12:10
Jovan Memedović Foto: Zoran Lončarević

On je možda i najvoljenije televizijsko lice, novinar koji pravi odlične reportaže, duhovit voditelj - a takođe, budimo iskreni, i stvarno dobar frajer. Jovan Memedović odlično izgleda danas, a sjajno je izgledao i u mladosti.

Memedović je definitivno jedna od retkih osoba o kojoj gotovo da niko nema negativno mišljenje. Svi cene njegov rad kojim upoznaje ljude sa prirodnim lepotama Srbije i sveta, kroz sada već kultnu emisiju „Sasvim prirodno“.

Baš zbog toga umetnik Pijanista mu je posvetio jedno svoje delo – lice Memedovića napravljeno od plastičnih flaša.

Takođe, većina će reći da se Memedović dobro snašao i u ulozi voditelja popularnog kviza „Potera“, koji sigurno ne bi bio jednako zabavan bez njega.

Novinar važi i za „miljenika žena“, pa je dobar izgled još jedan njegov adut zbog kojeg ga obožavaju. A u i mladosti je izgledao kao pravi zavodnik – sada se isplivao i dokaz.

Društvenim mrežama ponovo kruži fotografija mladog Jovana Memedovića, a odmah ga prepoznajemo po planinarskom rancu koji je sigurno nosio u neku od svojih avantura.

Naravno, brojne korisnice Tvitera prokomentarisale su kako je Memedović i tada bio odličan frajer, kao što je i danas.

Pročitajte još:

Recimo, da Jovan Memedović iznenada odluči da se kandiduje za predsednika, kladimo se da bi narod masovno glasao za njega. Jednostavno, za Srbe je on zaista „čovek na mestu“ – kulturan, zanimljiv, duhovit, zgodan.

Nakon ove fotografije, mnogi su verovatno poželeli vremensku mašinu, jer bi se rado izgubili sa Memedovićem u šumi.

Da li je i vama novinar dobar frajer? Pišite nam u komentarima!

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram