U reči Dragana Jovanovića staju sve čari braka

Poznati 29. maj 202213:20 > 14:58
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragan Jovanović i Branka Pujić važe za jedan od najskladnijih parova u Srbiji.

Glumci Dragan Jovanović i Branka Pujić imaju ljubavnu priču kakvu bi mnogi poželeli. Oni su u braku već 30 godina, a njihova ćerka Anđela je takođe postala glumica.

Upoznali su se još kao studenti, a Dragan se odmah zaljubio u prelepu Branku. Međutim, uplovili su u vezu tokom snimanja filma „Sveto mesto“.

„Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek“, rekla je ranije medijima.

Foto:Zoran Lončarević; Ivan Dinić/Nova S

Od tada su u skladnom braku, a Branka je rekla da su kao neka italijanska porodica, jer su temperamentni, svađaju se i grle se. To dočarava i izjava Dragana Jovanovića za „Gloriju“.

„Branka, nevesta Draganova, ima strpljenja i uporna je u onome što želi. Ja trčim na 100 metara, a ona je maratonac. Primer je ugaona garnitura, zbog koje sam poludeo jer me zamara da se bavim time i da je tražim danima. Ja sam nestrpljiv, a Branka bi mogla da čeka koliko god treba samo da bude kako je ona zamislila. Eto, uspela je da izgura da kupimo ovu garnituru, a bio sam siguran da nema šanse. Uvek kažemo šta mislimo, uveren sam da je to najbolji način da odnos među ljudima bude dobar. Ponekad se ponašamo kao deca, ali s obzirom na to da se igramo ceo život, imamo pravo da budemo takvi“, rekao je.

U maloj sceni iz bračnog života uspeo je da dočara čari života s voljenom osobom – nekada nam sve te sitne prepirke pomažu da se još više zaljubimo u osobu pored sebe.

***

Bonus video: Istorijat ljubljenja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram