Najlepša crnka iz „Čuvara plaže“ danas izgleda potpuno neprepoznatljivo

Jasmin Blit Yasmine Bleeth
Jasmin Blit Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Prolazi kroz teško životno razdoblje.

Nekadašnja zvezda „Čuvara plaže“ Džasmin Blit danas izgleda neprepoznatljivo – uslikana je kako šeta svog psa, a fanove je zabrinuo njen nemarni izgled. Ona se retko pojavljuje u javnosti otkako je prestala da glumi pre dve decenije.

Ekskluzivne fotografije koje je objavio Daily Mail pokazuju kako 54-godišnjakinja šeta bez šminke, u crnoj jakni, ružičastim pidžama pantalonama i papučama.

Bivša manekenka je igrala u 72 epizode ​​hit serije „Čuvari plaže“. Ali, borila se sa ličnim demonima van kamere – zbog zavisnosti od kokaina završila je na rehabilitaciji 2000. godine.

Skoro godinu dana kasnije, uhapšena je nakon što je imala udes u Mičigenu. Vlasti su u njenom automobilu pronašle špriceve ​​sa kokainom za injekcije. Pretres njene obližnje hotelske sobe otkrio je da je kod sebe imala još više kokaina.

Bila je iskrena u vezi svoje borbe sa drogom i u članku za Glamour iz 2003. napisala je da je „svesno nastojanje da se odrekne droge sada deo njenog života i uvek će biti“.

Dok je bila na rehabilitaciji, upoznala je svog sadašnjeg muža, vlasnika striptiz kluba Pola Serita.

„Kažu da ne bi trebalo da ulaziš u vezu u prvoj godini trezvenosti – posebno sa nekim u programu, ali Pol i ja smo se odmah zaljubili“, rekla je.

Par nema dece i u avgustu je proslavio 20. godišnjicu braka.

Pre nego što je prestala da se bavi glumom, glumila je u brojnim televizijskim filmovima kasnih devedesetih.

***

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram