Nada Macanković se zbog porodice povukla sa scene, pa se vratila lepša nego ikad

nada macanković
Nada Macanković Foto:Screenshot/Instagram/nadamacankovic

Glumica Nada Macankocić u porodici ima takođe poznate ličnosti mada mnogi ne znaju za to.

Nada Macanković glumu je diplomirala 2005. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Biljane Mašić. Sa njom su studirali Kalina Kovačević, Radovan Vujović, Marija Karan, Nikola Rakočević… Prve zapaženije uloge bile su joj u TV serijama „M(j)ešoviti brak“ i „Ljubav, navika, panika“ i filmu „Mi nismo anđeli 3“.

nada macanković
Foto: Mateja Stanisavljevic/

Zanimljivo je da Nada nije jedina javna ličnost u svojoj porodici. Njena tetka je Danica Drašković, supruga lidera SPO Vuka Draškovića. A muž joj je srpski odbojkaš Bojan Janić.

Otkad je stvorila porodicu s njim, Nada je odlučila da glumu malo ostavi po strani, pa je tako 2015. rodila prvog sina Milutina, a 2021. sina Andriju. Posvetila se majčinstvu i bila podrška Bojanu tokom sportske karijere koju je gradio. Onda se ponovo vratila na scenu.

„Nisam tip žene koja bi mogla da se bavi samo kuvanjem i kućom i trudila sam se da uvek imam nešto svoje, da Bojana ne opterećujem previše, a da se i ja osećam dobro. Zbog toga sam i zadržala uloge u predstavama, pošto je pozorište moja najveća ljubav“, izjavila je svojevremeno Nada.

Ona je jednom prilikom govorila i tome šta misli o braku i razvodu.

„Kada je tu i dobar spoj i ima ljubavi, brak može da traje. U današnje vreme živi se jako brzo i ljudi su navikli na promene, pa se zato i lako odlučuju na razvod kada stvari krenu nizbrdo. Mislim da se na odnosima u braku mora raditi i da se ono što ne valja mora ispravljati na vreme. Među partnerima mora postojati otvorena i iskrena komunikacija.“

Interesantno je da je Nadin i Bojanov sinčić Milutin očarao publiku kada se pojavio u prvom delu “Južnog vetra”, a onda je u nastavku popularnog akcionog filma još jednom dokazao da je talenat za glumu nasledio od mame.

On je igrao dečaka Luku, sina glavnog junaka Maraša, kog igra Miloš Biković.

Nada i Bojan su u međuvremenu dobili i sina Andriju, a ona je već istakla da se i Milutin jako obradovao što je dobio brata i da je pomagao mami i tati oko bebe.

Danas je Nada nakon dve trudnoće ponovo pred publikom koja ju je dočekala sa nestrpljenjem, pa smo mogli da je gledamo u serijama Aleksandar od Jugoslavije i Zakopane tajne.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram