Bjelinu ženu baš retko viđamo, a sada se pojavila i sasvim je jasno zašto je zovu srpska Monika Beluči

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na jednoj premijeri u Beogradu pojavio se i naš proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bejlogrlić sa ćerkom i suprugom, koju ne viđamo tako često.

Premijera predstave „Mihael Kolhas“ Hajnriha fon Klajsta u režiji Borisa Liješevića održana je sinoć u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Među prisutnima bio je i glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić sa ćerkom Mijom i surpugom Majom. I dok Miju viđamo redovno u ulozi voditeljke na televiziji N1, Maja se u javnosti pojavljuje tek sporadično, obično ovako na nekoj većoj premijeri.

Foto: F.S./ATAImages

Sada su njih troje porodično izašli u pozorište i to je bila prilika da se iznova podsetimo zašto je Maja bila na svetskim modnim naslovnicama kao vanredna lepotica. Ona i danas prosto blista, a u Jugoslovenskom dramskom se pojavila u elegantnoj crnoj kombinaciji sa efektnom zlatnom ogrlicom.

Foto: F.S./ATAImages

Dragan i Maja su skoro tri decenije u braku, a zanimljivo je da je njihova ljubav, iako Maja nije glumica, počela pred kamerama, a onda i u stvarnom životu

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Upoznali su se devedesetih godina, kada je Bjela već bio proslavljeni glumac, a Maja studentkinja engleskog jezika i književnosti i model. On je tada bio angažovan za reklamu za jednu kuću koja se bavi proizvodnjom kuhinjskog nameštaja. Ta prilika, ispostaviće se, bio je njegov put do Majinog srca.

„Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je trebala partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami“, rekao je Bjelogrlić u jednom intervjuu.

U reklami su razmenjivali poljupce i zagrljaje, a u pozadini je išla čuvena pesma „Un Año de Amor“.

Tako su njih dvoje pred kamerama glumili ljubavni par, a ubrzo to zaista i postali. Na Dan zaljubljenih 1996. godine su se venčali.

Maja je prethodno živela i radila u Beču i Parizu, bila na naslovnicama čuvenih modnih magazina kao što su Elle i Marie Claire, nosila revije poznatih dizajnera. A pošto je studirala engleski jezik i književnost, jedno vreme je radila kao prevodilac. Nakon što se udala za Bjelu odlučila je da napusti modeling, a nju mnogi i danas zbog vanredne lepote zovu srpska Monika Beluči.

Danas su Bjela i Maja 27 godina zajedno. U julu 1996. godine su dobili ćerku Miju, a u aprilu 2000. godine sina Alekseja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram