Na Madoninim fotkama bez filtera svi joj gledaju u ruke

foto:GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U poslednje vreme retko imamo priliku da Madonine slike vidimo bez filtera, pa su nove fotografije došle kao pravo osveženje.

Nakon što je na društvenim mrežama bila iskritikovana od strane svojih fanova za „lažni tinejdžerski“ Instagram izgled, Madonu (63) smo videli u prirodnom izdanju.

Kraljica popa i Instagram provokatorka Madona je fotografisana ovog vikenda u pratnji svog sina Roka Ričija (21) prenosi Mirror.

Ona je sa svojim najstarijim sinom izlazila iz Harijevog bara u Londonu, u ranim jutarnjim časovima u subotu, kada su je ispred sačekali fotografi.

Od glave do pete obučena u crno im je uputila mali osmeh.

Komentari na mrežama su se posle ovih fotografija uglavnom sveli na razliku između njenog lica bez bora i ruku, koje kako ljudi pišu – „predstavljaju realnu sliku“.

Još 2016. godine Dejli miror je pisao da je tada 57-godišnja pevačica potražila pomoć profesionalaca kako bi uklonila bore s ruku i smanjila vidljivost vena. Tada su naveli da je bila na tretmanu mezoterapije redermalizacije koji košta 250 funti. Radi se o metodi koja uključuje mikroinjekcije aminokiselina, vitamina i hijaluronske kiseline.

***

Bonus video: Paparazo lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram