Milka Forcan uživa na Maldivima – objavila komentar koji je oduševio Srbe

milka forcan
Foto: Instagram/ milkaforcan

Duhovita opaska.

Milka Forcan, jedna od najuspešnijih poslovnih žena u Srbiji, povukla se iz javnog života, ali na svom Instagram profilu često deli fotografije sa svojih putovanja.

Njeni putopisi su zaista čarobni, a trenutno uživa na Maldivima. Mnoge njene pratioce oduševio je komentar koji je napisala uz slike rajskih prizora sa dalekih ostrva.

„Čarobno, skriveno mesto. Maldivi, prijateljska nam zemlja (otpriznali)“, napisala je Forcan, aludirajući na činjenicu da su Maldivi povukli priznanje nezavisnosti Kosova.

Početkom januara, predsednik Srbije objavio je devet zemalja koje su povukle priznanje nezavisnosti Kosova – to su Somalija, Burkina Faso, Gabon, Esvatini, Libija, Gvineja, Antigva i Barbuda, Sveta Lucija, kao i Maldivi.

Milka Forcan je podelila još nekoliko idiličnih prizora sa plaža Maldiva, koji su među Srbima sve popularnija destinacija za odmor iz snova.

Podsećamo, Forcan nestaje sa radara šire javnosti nakon što je 2010. prestala sa radom u Delta Holdingu. Nakon toga, ona se fokusirala na ekonomski i komunikacijski konsalting i lobiranje, prema podacima na njenom zvaničnom sajtu.

***
BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram