Milka Forcan srušila Instagram – izgleda kao milion dolara

Milka Forcan
Milka Forcan Foto: Instagram/milkaforcan

Milka Forcan (51) povukla se iz javnog života, ali i dalje je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde i dalje očarava ljude svojom pojavom.

Nekadašnju najmoćniju poslovnu ženu Srbije na Instagramu prati više od 18 hiljada ljudi, a danas je svoje pratioce oduševila fotografijama u kojima pozira u modelima brenda svoje ćerke Jovane.

Pročitajte još:

Jovana stoji iza brenda „Shiva“ koji u najnovijoj kolekciji u prvom planu ima sve popularniji retro modni komad – biciklističke.

Milka je najstariji model koji promoviše Jovanin dizajn, ali uprkos tome može da parira daleko mlađim poznatim javnim ženama koje su se našle u ulozi Shiva modela.

Svojim stasom Milka je očarala pratioce.

Foto:Instagram

*

Podsećamo, Milka Forcan nestaje sa radara šire javnosti nakon što je 2010. prestala sa radom u Delta Holdingu. Nakon toga, ona se fokusirala na ekonomski i komunikacijski konsalting i lobiranje.

Danas je član Poslovnog saveta za Jugoistočnu Evropu (BAC), međunarodnog biznis foruma. Takođe, od strane Društva lobista Srbije, imenovana je na mesto predstavnika za EU. Član je uređivačkog odbora naučnog časopisa „Izazovi evropskih integracija“ koji izdaje Službeni glasnik Srbije.

Od maja 2011. Milka Forcan je član Izvršnog odbora Unije teniskih profesionalaca Srbije.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram