Četiri propala braka, skandali, operacije, dva puta rak: Fatalna plavuša prošla je sve i sa 66 godina izronila lepša nego ikad

: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova žena je lavica u pravom smislu te reči.

Melani Grifit je u ponedeljak primećena kako se sunča u Puerto Valjarti.

Poznata holivudska glumica zračila je neprolaznom lepotom. Ona je nosila jednostavan tamnozeleni kupaći kostim dok je uživala na jednoj od najpoznatijih meksičkih destinacija za odmor.

I ovog puta su u prvom planu su bili njeni plavi pramenovi, koji dugi niz godina predstavljaju njen zaštitni znak. Ako vas ipak podseća na dobro poznatu frizuru, potpuno je razumljivo. Melani je primećena pre nedelju dana kako napušta frizerski salon slavnog Kristofera Mekmilana, koji je zadužen za prelepu kosu Dženifer Aniston, ali i osoba koja stoji iza čuvene Rejčel frizure.

: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Melani Grifit je je delovala prilično raspoloženo dok se kupala i sunčala zajedno sa grupom prijatelja.

Ona je jedna od najznačajnijih glumica Holivuda, a tokom nekoliko decenija karijere uspela je da pokupi i savlada sve moguće probleme sedme sile. Debitovala je sa 9 godina u Harad eksperimentu Alfreda Hičkoka, a veliku popularnost je dostigla sa filmom Working Girl (1988), za koji je dobila Zlatni globus i nominaciju za Oskara.

Tokom 1980-ih i 1990-ih, Grifit je postala istaknuta glumica, poznata po svojim ulogama u filmovima kao što su Body Double (1984), Something Wild (1986) i Pacific Heights (1990).

: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njene uloge pokazale su njenu svestranost i donele joj mnoga priznanja

Uprkos ličnim izazovima, uključujući borbu sa zavisnošću, Melani je nastavila da gradi raznoliku filmografiju.

Tokom 2000-ih, pojavila se u projektima kao što su Crazy in Alabama (1999) i RKO 281 (1999), pokazujući svoju sposobnost prilagođavanja različitim žanrovima.

: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poslednji put je viđena u The High Note 2020.

Što se tiče njenog ličnog života, Grifit ima ćerku Dakotu Džonson, takođe uspešnu glumicu (34), kao i posinka Džesija Džonsona (40) sa prvim mužem Donom Džonsonom.

Bili su u braku nekoliko meseci 1976. i ponovo od 1989. do 1996. godine.

: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Grifit je kasnije bila udata za Stivena Bauera od 1981. do 1989. godine. Njihov sin Aleksandar (38) rođen je 1985. godine.

Udala se za Antonija Banderasa 1996. godine, a iste godine su dobili ćerku Stelu (27). Par se razveo 2014. godine.

Glumica je čak dva puta pobedila rak, a poslednjih godina je često bila na meti kritika zbog estetskih operacija koje su joj promenile lični opis. Ipak, danas je sve to iza nje i deluje da je konačno prigrlila sebe u svoj svojoj lepoti.

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram