Margo Robi je ljubila najveće zavodnike, a onda se udala za „totalnog normalca“ i objasnila zašto

Margo Robi
Foto: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oni žive ljubavnu bajku već sedam godina.

Margo Robi je jedna od najprepoznatljivijih zvezda u Holivudu. Prošlu godinu obeležila je maestralno odigranom ulogom u filmu „Barbie“ i ona joj je donela neverovatnih 12,5 miliona dolara, što ju je vinulo u najplaćenije glumice 2023. Nakon toga, dobila je priznanje za najlepšu i najuspešniju ženu 2023. i to četvrtu godinu zaredom, prema godišnjoj listi“ Hot100″ časopisa Maxim.

Margo Robi je u skladnom braku sa producentom Tomijem Akerlijem, koji je takođe radio na filmu „Barbie“.

Javnost ne zna mnogo o njemu.

Par se prvi put sreo dok su radili na filmu „Suite Française“ 2013. godine.

Iako Tom nije glumac, on takođe radi u filmskoj industriji. Karijeru iza kamere započeo je radeći kao asistent u produkciji. Pre toga bio je statista u prva tri filma o Hariju Poteru.

JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
CraSH / Zuma Press / Profimedia
Michael Tran / AFP / Profimedia

„Bila sam najbolja slobodna devojka. Ideja o vezama me je naterala da povraćam. A onda mi se ovo prikralo”, opisala je Margo kasnije za Vogue kako je izgledao njihov prvi susret.

„Bili smo dugo prijatelji. Uvek sam bila zaljubljena u njega, ali sam mislila – oh, on mi nikada ne bi uzvratio. Ne budi glupa i reci mu da ti se sviđa. I onda se to desilo“, otkrila je.

@TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Iste godine, kada su počeli da se zabavljaju, Tom i Margo su se udružili sa dvojicom svojih prijatelja kako bi stvorili producentsku kompaniju „LuckiChap Entertainment“, koja je od tada producirala hitove kao što su“I, Tonya, Promising Young Woman“,“ Barbie“, i „Saltburn“.

Tajno su se venčali 2016. godine u u Australiji, rodnoj zemlji zvezde filma „Barbie“.

Par je tada otkrio da su odložili medeni mesec da bi radili na filmu „I, Tonia“, a taj film je Margo doneo prvu nominaciju za Oskara 2018.

Dakle, uprkos tome što su zajedno već 10 godina, Margo i Tom su svoju vezu čuvali samo za sebe što dalje od očiju javnosti.

Margo je govorila i o prednostima koje nosi brak sa nekim ko nije slavna ličnost.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„On ne pokušava da ukrade pažnju pred svetlima reflektora, ne pokušava da obuče elegantne pantalone. On samo želi da te voli i podržava“, rekla je glumica na crvenom tepihu Critics’ Choice Avards.

Margo je rekla da se oseća blagosloveno što je sa njim.

„Baš sam srećna“, rekla je, ne uspevajući da sakrije osmeh.

„On voli da bude iza kamere. Njega ništa od ovih stvari ne uznemirava. On je samo najbolji“, rekla je glumica.

Inače, Margo Robi je pre braka sa Tomom, navodno izlazila sa Henrijem Ejkenom, te švedskim glumcem Aleksandrom Skarsgardom, a prema nekim glasinama izlazila je i sa holivudskim zavodnikom Leonardom Dikaprijom.

Nepotrebno je reći da Margot nije prva žena sa A liste koja se udala za muškarca koji nije poznat.

Neki od najvećih holivudskih razvoda 2023. godine dokazali su da ponekad zabavljanje sa „normalcem“ može imati svoje padove – posebno ako nisu sposobni da se nose sa pritiscima slavnog partnera.

#related-news_0

Na primer, Riz Viterspun je bila udata za agenta za talente Džima Tota, koga je upoznala na jednom partiju 2010. Posle 12 godina braka, razveli su se prošlog marta, a pričalo se da se on umorio od njenog užurbanog života i shvatio da „više voli manje ludila.”

Slično, Arijana Grande je pronašla ljubav sa agentom za nekretnine Daltonom Gomezom 2020. Međutim, njihov brak se završio 2023. godine, a upućeni su tvrdili da Dalton jednostavno nije bio u stanju da se nosi sa njenom slavom, piše Buzzfeednews.com.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram