Megan Markl ima novi posao

Megan Markl
Megal Markl i Netflix Foto:NBC/ America’s Got Talent / Ferrari / Profimedia/Jon D / Alamy / Alamy / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, ima novi posao i otkrila je da se radi o animiranoj seriji koju sprema sa Netfliksom.

Serija se zove Pearl i radi se o zajedničkoj produkciji Arčvel Produkcija Harija i Megan, zajedno sa Netfliksom. Megan je producentkinja serije, kako prenosi Deadline.

Serija je deo višegodišnjeg ugovora sa Netfliksom, gde vojvoda i vojvotkinja će stvarati scenarije, kao i dokumentarne serije, igrane filmove i dečiji program. Pearl će biti prva animirana serija Arčvel Produkcije.

Pročitajte još:

Serija prati pustolovine 12-godišnje devojčice, koja inspiraciju pronalazi u raznim znamenitim ženama kroz istoriju. Uz Megan, u produkciji su Dejvid Furniš, Karolin Soper, Liz Garbus i Dan Kogan, dok je izvršna producentkinja Amanda Rajnda.

„Kao i mnoge devojčice njenih godina, naša heroina Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava da prevaziđe svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će Arčvel Produkcija, u partnerstvu sa moćnom platformom Netfliks i ovim neverovatnim producentima, okupiti nova animirana serija koja slavi izvanredne žene kroz istoriju“, rekla je Megan Markl.

„Uzbudljiva priča koja spaja fantaziju i istoriju, Pearl se fokusira na mladu devojku koja nauči da zakorači u svoju moć kada krene u herojsku avanturu i usput upozna važne žene iz istorije“, dodala je Megan Kasei, direktorka kompanije Netfliks Original Animation. „Oduševljeni smo što razvijamo ovu animiranu seriju sa našim partnerima.“

Pročitajte još:

Bonus video: Monika Beluči


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram