Marija Tarlać je u braku više od 20 godina, retko se pojavljuje s mužem, a ove zajedničke slike pokazuju kako blista zaljubljena žena

Marija i Dragan Tarlać
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Tarlać se pojavila na 53. Perwoll Fashion Week-u u pratnji supruga Dragana Tarlaća i pokazala da prava ljubav ne poznaje granice.

Marija Tarlać, nekadašnja manekenka i voditeljka, a danas uspešna dizajnerka, u braku je više od 2 decenije sa Draganom Tarlaćem, bivšim košarkašem Srbije i Crne Gore.

Njih dvoje su se venčali 2003. u manastiru Krka u severnoj Dalmaciji. Oni se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, ali s vremena na vreme podsete sve da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana.

Dragan Tarlać i Marija Tarlać Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Modna dizajnerka povremeno podeli neku fotografiju sa suprugom, preko koje je svima jasno da par brižljivo neguju svoju ljubav. Ovoga puta, Marija i Dragan su uslikani tokom 53. Perwoll Fashion Week-a, a ono što nikom nije moglo da promakne, jeste da iz njih isijava mladalačka i poletna zaljubljenost.

Marija i Dragan Tarlać
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

*

Marija i Dragan Tarlać
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija je blistala i sve vreme je bila nasmejana. Odabrala je jednostavnu bež haljinu koja je padala na jedno rame, dok je kosu opušteno pustila. A ipak, sijala je jače od svih prisutnih.

Marija Tarlać i Dragan Tarlać Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je svojevremeno govorila da joj je tokom svih ovih godina upravo suprug bio najveća podrška, posebno tokom prvih godina majčinstva.

„Kada sam se udala, napustila sam posao u emisiji City, jer sam želela da se posvetim svom detetu. U potpunosti sam bila posvećena majčinstvu. Jer kada nešto radim volim da budem u tome do kraja, a tu pre svega mislim na svog sina i sada na modu. Pre toga, u životu sam imala mnogo sreće, radila sam poslove za koje sam bila odlično plaćena, iako nisam bila previše posvećena“, otkrila je Marija svojevremeno za magazin Hello.

marija tarlać
Foto: Instagram/tarlacmarija

Marijine kreacije danas najčešće nose svi oni zaljubljenici u modu kojima je kvalitet ispred svega, što i jeste bio njen glavni cilj.

„Oduvek sam želela da se bavim modom, ali nisam imala hrabrosti za to. Dok mi je dete bilo mlađe radila sam i organizaciju događaja i venčanja, u čemu sam uživala. Ali tek sada radim ono što stvarno volim. Sin je porastao, a ja sam ušla u četrdesetu godinu i shvatila da je krajnje vreme da počnem da se bavim dizajnom. Pored toga, moda se danas razvija u pravcu koji ja ne razumem. Tako se stvari od najgorih materijala prodaju po jako visokim cenama i to mi se ne dopada“, rekla je tada Marija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram