Ljudi su jako ljuti zbog filma o Ejmi Vajnhaus: „Ovo nije ni E od Ejmi“

Foto: Credit line:  Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Marisa Abela u glavnoj ulozi.

Film o životu Emji Vajnhaous pod nazivom Back to Black počeo je sa snimanjem. Glavna uloga pripala je mladoj glumici Marisi Abeli, a na društvenim mrežama već su se pojavili negativni komentari.

Kako su isplivali prvi kadrovi sa snimanja, tako su krenule i prozivke – nešto na račun rediteljke filma Sem Tejlor Džonson, koja je 2016. godine dobila Zlatnu malinu za najgori film, što je dodatno potpirilo fanove Ejmi Vajnhaus da od ovog ostvarenja ne očekuju neke vrhunske domete. A nešto i za stil glavne glumice.

Na društvenim mrežama mogu se videti komentari poput toga da glumica „ne izgleda ni kao E od Ejmi“, do toga kako „Ejmi zaslužuje bolje“, „Ejmi je bila moja drugarica, a ovo nije ona“, te da je odelo glumice kao „kostim za Noć veštica“…

Ali ubedljivo najviše komentara je bilo na račun perike koju nosi Abela:

„Perika je kao košnica, ovo nije prava Ejmi“, „Šta je ovo, samo su joj nakačili kosu“, „Odmah otpustite frizerski tim“…

Foto: Credit line: Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia

Inače, Marisa Abela (26) je talentovana britanska glumica koja je najpoznatija po ulozi privilegirane, ali problematične Jasmin Kara-Hanani u HBO-ovoj seriji Industry, a takođe je glumila u televizijskoj seriji Cobra, u kriminalističkom trileru Rogue Agent, u drami She Is Love…

Ovaj film će se baviti „genijalnošću, kreativnošću i iskrenošću koju je Ejmi unosila u sve što je radila“. Scenario je napisao Met Grinhal, a snimanje je počelo 16. januara, piše Independent.

***

BONUS VIDEO: Dodela Oskara 2022. – Poznate dame na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram