Šakira ima jasnu poruku za svekrvu – o detalju na njenoj kući priča ceo svet

Foto: YOUTUBE / Planet / Profimedia

Veštica!

Šakira je napravila „bumn“ sa svojom novom pesmom, Music Sessions #53 sa Bizarrapom, u kojoj ima nekoliko oštrih poruka za svog bivšeg partnera Žerara Pikea i njegovu novu, mladu devojku Klaru Čiju. Ali, tu nije kraj: uočen je detalj na Šakirinoj vili koji je očigledna poruka za njenu svekrvu.

Zanimljivo je da su trenutno su Šakira i majka Žerara Pikea, Monserat, još uvek komšinice. Pevačica i dalje živi u vili koja se nalazi u Esplugues de Ljobregat, a u susednoj kući žive Pikeovi roditelji.

„Ostavio si mi svekrvu kao komšinicu“, kaže Šakira u novoj pesmi.

A sada je novi detalj privukao pažnju medija. Lutka veštice krasi jedan od balkona kuće koju su delili Šakira i Pike, a orijentisana je upravo ka kući fudbalerovih roditelja.

Pevačica i bivši fudbaler kupili su vilu u Siutat Dijagonal, eksluzivnom naselju u Baseloni, u kojem takođe žive Žoan Pike i Monserat, da bi bili bliže svojim unucima.

Šakira je lutkom veštice svakako imala šta da poruči svom svekru i svekrvi, a piše se da tu stoji već tri meseca.

Raskid Šakire i Pikea u junu je bio iznenađenje za mnoge. Njih dvoje su bili zajedno 12 godina i imaju dvoje dece: Milana (9) i Sašu (7).

„Za žene, poput mene, koje veruju u vrednosti poput porodice, koje su imale san, veliki san, da imaju porodicu zauvek, videti taj san slomljen ili raskomadan je verovatno jedna od najbolnijih stvari koja se može doživeti. Ali mislim da smo mi žene otporne. Znate, mi imamo tu otpornost koja je jednostavno urođena svima nama. I treba da negujemo i brinemo o onima koji zavise od nas“, rekla je Šakira.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram