Njih je volela pre Pikea: Ko su bivši momci fatalne Šakire

Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO, Instagram/antdelarua, Instagram/osvaldoriosalonso

Sa jednim je čak završila na sudu.

Šakira i Pike su potvrdili glasine o rastanku i zamolili javnost da im pruži privatnost dok budu prolazili kroz ovaj težak period.

Ljubav fatalne Šakire sa slavnim fudbalerom je trajala 11 godina, a iz tog braka imaju i dva sina.

I dok je svet u šoku zbog raskida jednog od najvoljenijih parova, rešili smo da se prisetimo svih muškarca koje je ljubila ova egzotična lepotica.

Šakira je 11 godina bila u vezi i sa Argentincem Antoniom De La Ruom.

Argentinski advokat, sin bivšeg argentinskog predsednika, i lepa pevačica upoznali su se početkom 2000. godine dok je on radio na izbornoj kampanji svog oca, a ona je promovisala svoj novi album i pripremala se za svetsku turneju.

Ono što je interesantno je da je Šakira ostala u dobrom odnosu sa Antoniom i nakon raskida. Međutim on ju je dve godine kasnije tužio i tražio odštetu za sve godine rada za nju uporno tvrdeći da je pomogao u stvaranju njene karijere.

Sud je odbacio ovu tužbu, a Šakira i njen bivši momak prestali su razgovaraju, iako je ona objavila potresnu oproštajnu fotografiju na Instagramu kada mu je preminuo otac.

Pre burne romanse sa Antoniom, Šakira je imala još jednu avanturu koja je umalo rezultirala brakom.

Naime ona je bila u kratkoj ali strastvenoj vezi sa portorikanskim glumcem Osvaldom Riosom, a njih dvoje su tada bili česta tema u medijima jer je razlika između njih bila preko 17 godina, a u jednom intervjuu za Show Buisness, pevačica je navela da su se njih dvoje zabavljali samo osam meseci, ali da su strašno bili zaljubljeni.

Tada je, takođe, rekla da pesma Moscas en la casa zapravo govori o njemu i njihovom odnosu.

#related-news_0

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram