Jedina stvar koja treba da vas zanima o ožiljku na licu Melani Grifit

Melani Grifit
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ostavite Melani na miru.

Nove fotografije glumice Melani Grifit podstakle su gomilu komentara u kojima se ljudi pitaju šta se dešava sa glumicom, a naravno bilo je i onih koji su pretpostavili da se podvrgla nekom tretmanu podmlađivanja.

Melani Grifit
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Istina je da se Melani 2018. godine borila s rakom kože i tada je objavila svoju fotografiju sa uvijenim nosom. Ono što je tada rekla je zapravo jedina stvar koja sve treba da nas zanima u vezi sa licem glumice.

„Ponovo previjena posle dermoabrazije, a to je poslednji korak da se popravi sada uklonjeni rak kože bazalnih ćelija. Ako ga neko od vas ima, pobrinite se za to. Ako ležite na suncu, ako se mnogo izlažete suncu, budite OPREZNI. Koristite kremu za sunčanje. Pregledajte se kod svog dermatologa. Ako ga nemate, nađite ga ili idite u najbližu kliniku i zatražite da se testirate“, napisala je tada Grifit.

Te iste godine Melani je u intervjuu za InStyle govorila o tome koliku je cenu morala da plati zbog raka kože i rekla je da je „strašna stvar kada si glumica i zavisiš od svog lica na poslu“.

Američki mediji posle novih fotografija spekulišu o mogućem recidivu ili nekoj intervenciji u vezi sa posledicama raka kože, ali se glumica nije oglasila tim povodom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram