Šer ima milion godina i nikad neće ostariti – ove slike su dokaz

Foto: Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jednostavno - diva!

Olivier Rousteing je rešio da svojim gledaocima priredi dodatni spektakl i neponovljiv modni doživljaj kada je na kraju svoje revije u Parizu pistom prošetao sa jednom jedinom i neponovljivom – Šer.

Naravno, njena uloga nije bila samo da prošeta pistom i skrene pažnju na Balmain kolekciju za proleće leto 2023.  Njen stil, harizma i karijera bili su inspiracija Olivieru za kolekciju koja će bez sumnje vladati u ormarima bogatih zaljubljenica u modu.

Foto: Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako smo uživali u genijalnom šepurenju Paris Hilton na Versace reviji, pojavljivanje Šer posebno nas je dotaklo.

U trenutku kad smo je ugledali, kako se kreće tom pistom, sa svojih svojih 76 godina zatvarajući reviju u uskom bodiju francuskog brenda Balmain, zastao nam je dah.

Foto: Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Takođe ne bi Šer bila Šer bez daška teatralnosti, a na ovoj reviji taj momenat su bile gležnjače sa zaista impozantnom platformom.

Nedelja mode u Parizu je daleko od završetka, a velike revije Chanel i Louis Vuitton tek dolaze. Mislimo ipak da će biti teško nadmašiti Šer u Balmainu. Njen trenutak na modnoj pisti dokazao je da neverovatan stil i samopouzdanje nemaju veze s godinama – zapravo, iz godine u godinu Šer nam je sve bolja.

Foto: Tiziano Da Silva – Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Jedina stvar koja je nedostajala bio je mikrofon kako bi mogla da zapeva “Believe”.

***

Bonus video: Badgley Mischka ponovo na nedelji mode u Njujorku posle dve godine pauze

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest