Dakota Džonson konačno rekla da li se kaje zbog filma „50 nijansi – Siva”

dakota džonson
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Glumica progovorila o ulozi u filmu „50 nijansi – Siva”.

Glumica Dakota Džonson, najpoznatija po ulozi Anastasije u filmu iz naslova, otkrila je u intervjuu za Vanity Fair da ne bi prihvatila tu ulogu da je znala kako će izgledati snimanje.

„Ja sam jako senzualna osoba i, kad me nešto zanima, želim da saznam sve o tome. Zato sam i glumila u svim tim filmovima u kojima sam se skidala. Prihvatila sam ulogu u dosta drugačijem filmu od onog koji smo na kraju snimiliˮ, ispričala je glumica.

Nije krila da je bilo teško sarađivati sa rediteljkom Sem Tejlor-Džonson i rediteljem Džejmsom Folijem, ali i sa E. L. Džejms, autorkom knjige: „Ona je imala velikog udela u kreativnom procesu, čitav dan, svaki dan. Insistirala je na mnogim stvarima. Bilo je delova knjige koji jednostavno ne bi funkcionisali u filmu, poput unutrašnjih monologa”, objasnila je, a prenosi City Magazine.

„OK, ovo je psihotično”

Ispričala je i da je autorka knjige pobesnela kad je Čarli Hanam, koji je trebalo da glumi Kristijana Greja, istupio iz projekta: „Bila sam mlada. Imala sam 23 godine. Bilo je zastrašujuće. Odjednom se sve pretvorilo u ludnicu. Bilo je jako puno neslaganja”, priznala je Dakota, dodavši da pre o tome nije želela da priča, jer je za cilj imala da „promoviše film na pravi način”.

Rekla je i da ne žali što je glumila u Pedeset nijansi – Siva, ali je i napomenula: „Da sam znala kako će to izgledati, ne bih pristala na ulogu. Samo bih rekla: ‘OK, ovo je psihotično’. Ali ne, ipak nisam zažalila”.

BONUS VIDEO: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram