Ljubavno bekstvo Harija Stajlsa i Olivije Vajld u Toskanu

Hari Stajls i Olivija Vajld
Hari Stajls i Olivija Vajld, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hari Stajls i Olivija Vajld ne puštaju jedno drugo pod toskanskim suncem. Na fotografijama koje je ekskluzivno objavio Page Six, može se videti kako par uživa na jahti u Monte Argentariu gde su letovali poslednjih nedelju dana.

Rediteljka „Booksmart-a“ koja ima 37 godina i 27-godišnji bivši član grupe One Direction viđeni su kako plešu, čitaju, ljube se i maze na brodu gde su proveli ostatak popodneva u pijuckanju vina i kupanju u moru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elle (@the_stylinson_twins)

Olivija se odlučila za plavi bikini visokog struka, dok je pevač prošlogodišnjeg letnjeg hita „Watermelon sugar“ nosio šorts za kupanje i majicu, koju je kasnije skinuo kada su krenuli na vožnju na gumenjaku. Stajls i Olivia povukli su se iz grada na uživanje u Italiji nakon što je Hari završio snimanje svog novog filma „Moj policajac“, u Engleskoj. Par je primećen dok su zagrljeni šetali u Porto Erkoleu.

„Hari je viđen kako pravi pauzu na plaži u Porto Erkoleu nakon što je završio snimanje filma Moj policajac u Londonu“, rekao je izvor ekskluzivno za Page Six.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fia (@harryy.loml)

Rečeno je i da je Olivija ubacila Italiju u svoj raspored posle vremena provedenog sa sinom Otisom (7) i ćerkom Dejzi (4) koje ima sa bivšim verenikom Džejsonom Sudeikisom.

„Olivija je takođe boravila u Londonu, provodeći vreme sa svojom decom koja su tamo sa Džejsonom“, rekao je izvor.

„Olivia je ostala duže u Engleskoj sa decom, a zatim je odletela u Porto Erkole da se pridruži Hariju.“

U januaru odjeknula je vest da su se Hari i bivša zvezda serije „House” upoznali na snimanju njihovog predstojećeg psihološkog trilera „Ne brini draga”, nakon čega su počeli da se zabavljaju.

Njihova je veza od tada postala mnogo ozbiljnija. U ferbuaru Olivija je uslikana kako nosi torbe iz kuće koju je nekada delila sa Sudeikisom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by one direction (@1_direction_lads)

Njen bivši verenik je u međuvremenu izašao u javnost sa devojkom Kili Hazel.

Bonus video: Monika Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram