Ljubav Srpkinje i milijardera koji kupuje Čelzi liči na film

Foto: Blitz Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Holin otac je Srbin Rajko Vukadinović, a njen životni put od zvezde sapunica do milijarderke je neverovatan.

Holi Kendi (38), koja je poznatija pod svojim starim prezimenom, Holi Volas, australijska je glumica srpskog porekla – a ponovo je u žiži jer se priča da će Nik Kendi (49), njen suprug, kupiti fudbalski klub Čelzi.

Ona je odrasla u bogatom naselju u Australiji, ali je priznala da se njena porodica mučila s novcem. Majka, Engleskinja Rejčel, radila je dva posla. Otac Rajko je bio džez gitarista i maneken. Roditelji su joj se razveli kad je imala četiri godine.

Holi je želela da što ranije počne da sama zarađuje. Sa 16 godina odustala je od škole da bi glumila u televizijskoj sapunici Neighbours. Ubrzo su o njoj počeli da pišu kao o najvećoj zvezdi Australije posle Kajli Minog.

Takođe je jurila muzičku karijeru, izbacivši nekoliko singlova. Radila je i provodila se u Londonu i Los Anđelesu. Njen život se promenio iz korena kada je upoznala milijardera Nika Kendija.

Foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nik je biznismen koji je zajam od 6.000 funti od svoje bake transformisao u globalni portfolio nekretnina, koje su među najprestižnijim na svetu.

„Bogatstvo i taj način života su u početku previše za mene. Navikla sam na glamur i upoznajem mnogo poznatih ljudi, ali nisam bila navikla na super-jahte i privatne avione. Bilo sam kao: ‘Vau!’ Nisam sigurna da ću se ikada naviknuti na to, a nisam sigurna ni da će Nik jer je takođe sasvim normalnog porekla“, govorila je Holi 2010. godine.

Izgleda da su se na luksuz lako navikli, jer su se venčali 2012. godine, a od tada je njihov brak – ali i poslovni uspeh – nepoljuljan.

Holi je tvrdila da nije imala pojma o finansijskom statusu svog muža kada su se prvi put upoznali na večeri. Kada je saznala za njegovo bogatstvo, pozvala je mamu jer je mislila da neće moći da bude s Nikom.

„A ona je rekla: ‘Ne možeš to zameriti čoveku. On je vredan genije i ima pravo kao i bilo ko drugi da voli i bude voljen. Zato samo prestani da gledaš u njegov luster po meri i njegov prelepi auto i počni da se fokusiraš na njega“, ispričala je Holi.

U braku su dobili dvoje dece. Neko vreme su živeli u dvospratnom penthausu u Hajd parku, vrednom 175 miliona funti, što ga čini najskupljim stanom u Britaniji. A onda su se preselili u seosku vilu vrednu 10 miliona funti u Kotsvoldsu, koju trenutno renoviraju.

Prošle godine, Nik je Holi poklonio superjahtu vrednu 26 miliona funti, uprkos tome što ona navodno pati od morske bolesti.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram