Lepa Ivana se zbog Dejana Bodiroge odrekla karijere, a 20 godina kasnije izgleda zanosnije nego ikad

Dejan Bodiroga
Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dve decenije bračne sreće.

Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga je bezbroj puta tokom svoje bogate karijere obradovao naciju i svoje ime i prezime ispisivao zlatnim slovima na košarkaškim terenima i u analima ovog sporta.

Njegova karijera je bila ispunjena fantastičnim asistencijama, ali i koševima koji su bacali u trans kako ekipu, tako i sve ljubitelje košarke.

Osim u Srbiji, ime Dejana Bodiroge je poznato mnogo dalje od granica naše zemlje, s obzirom na to da je košarkašku karijeru gradio u mnogim evropskim i svetskim klubovima.

A u privatnom životu Dejan uživa u skladnom i srećnom braku sa suprugom bivšom manekenkom Ivanom Medić. I oduvek je voleo da svoju intimu čuva od javnosti.

Par je na ludi kamen stao u julu 2003. godine, a crkveno venčanje je održano u Sabornoj crkvi. Napravili su malu ceremoniju, na kojoj je bilo oko pedesetak najbližih prijatelja i članova porodice.

Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages

Zanimljivo je da je za njihovo venčanje bila vezana jedna hit anegdota.

Danima se prepričavalo da su prolaznici koji su se našli u blizini prvo skandirali „Mi imamo svoga boga“, a zatim su se obratili nevesti sa rečima „Uzela si trofej, Ivana“.

Ona se u to vreme bavila manekenstvom i važila je za atraktivnu brinetu kojoj su delili komplimente gde god da se pojavi.

Ivana je zbog ljubavi prema Dejanu prestala da se bavi modelingom i u potpunosti se posvetila porodici i vaspitavanju njihovog sina Nikole koji danas ima 19 godina.

Nikada nije važila za tipičnu ženu sportista, niti je zarad medijske pažnje koristila poziciju i zvučno ime svog supruga. Iako su mogli da žive gde god požele, po završetku Dejanove igračke karijere odlučili su da im dom bude u Beogradu.

Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages

Iako se odavno ne bavi manekenstvom, Ivana je i danas izgleda prelepo.

U javnosti je jedino možete videti kada se ponekad pojavi u društvu supruga i tada sve oči budu uprte u nju.

Međutim, ni njihov brak nisu mimoišle glasine da su pred razvodom i to 2015. godine, ali njih dvoje su bili jači od takvih navoda.

Iako o svom privatnom životu nisu govorili za medije, supružnici su priče demantovali tako što su pokazali da su u skladnom odnosu i da u njihovom braku sve funkcioniše kako treba.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram