Lepa arhitektica prošetala „gola“ Venecijom i stigla je kazna o kojoj priča ceo svet

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Skandal o kojem svet bruji.

Arhitektica Bjanka Ćenzori, supruga repera Kanjea Vesta ovih dana je ponovo izvazvala skandal u Veneciji kada je prošetala skoro gola – u helankama boje kože, sa jastukom koji joj je prekrivao gruid.

Epilog skandala je da su 28- godišnja australijska arhitektica i poznati reper navodno dobili „doživotnu zabranu“ od strane venecijanske kompanije za iznajmljivanje čamaca.

Njih dvoje su u ranim jutarnim satima napustili hotel u Firenci i krenuli u svakodnevni obilazak grada.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kanje je izašao iz hotela bez cipela i tako prošetao samo u čarapama, dok je Bjanka bila čudno odevena u bodi helanke, dok je u rukama nosila ljubičasti jastuk kojim je pokrivala gole grudi.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Kanje Vest oženio se Bjankom početkom ove godine – i to samo dva meseca nakon što se zvanično razveo od najpoznatije starlete na svetu Kim Kardašijan. Sudbonosno „da“ izgovorili su na intimnoj ceremoniji u otmenom letovalištu u Juti, a svečanom činu prisustvovalo je najmanje jedno od četvoro dece koje je Kanje dobio u braku sa Kim Kardašijan.

Od kada je započela vezu sa njim, Bjanka je prisvojila čudan stil koji često podrazumeva izlazak na ulicu bez garderobe.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram