Ko je prelepa Brazilka koja je nova opsesija Kanjea Vesta

Foto:printscreen/instagram.com/juliananalu

Julijanina lepota oduzima dah.

Kanje Vest ima novu opsesiju – prelepu brazilsku manekenku Julijanu Nalu s kojom je viđen u Los Anđelesu.

Kanje (45) i Julijana (24) su večerali u „Đorđo Baldiju“, popularnom luksuznom italijanskom restoranu specijalizovanom za morske plodove i jela od testenina.

Manekenka je nosila čizme njegovog brenda Yeezy, kao i seksi haljinu s prorezima. Oboje su imali iste kačkete, a reper je krio svoje lice.

Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nalu je manekenka s ugovorima s više agencija – Mix Models, MGM Models i Elite Model Management, prema njenoj biografiji na Instagramu.

Došla je u Los Anđeles sa 19 godina. Nedavno je imala i svoju prvu modnu reviju za brend odeće u 6PM u Milanu.

Nejasno je kada i gde su se Nalu i Vest upoznali, ali su oboje bili u Parizu otprilike u isto vreme prošle nedelje. Nalu se preselila iz rodnog Rio de Žaneira u LA, ali se često vraća u svoju domovinu.

Živi sa svojim psom Riom, koji nosi ime njenog rodnog grada.

„Volim činjenicu da kada sam u Brazilu mogu da budem prava ja. Nemate pritisak da želite da budete neko poznat. Moja porodica me uvek motiviše. Tako da sam slobodna da budem ko god hoću ili šta god želim”, rekla je u ranijem intervjuu.

Kanje Vest je izazvao veliki skandal na Nedelji mode u Parizu s majicom „White lives matter“ koja nipodaštava Afroamerikance. Takođe su ga mnoge slavne ličnosti iz sveta mode osudile što je vređao Vogue urednicu Gabrielu Karefu Džonson.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram