Krisi Tajgen: Od presađivanja obrva do liposukcije pazuha

Krisi Tajgen
Krisi Tajgen, Foto: Janet Mayer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Žena poznatog pevača Džona Ledženda, manekenka Krisi Tajgen je imala čitav niz neobičnih kozmetičkih zahvata koji se često komentarišu u javnosti.

Obrve su postale centralni deo nege još pre nekoliko godina, a većina nas je prošla kroz razne faze dok nismo uspeli da postignemo oblik koji nam se zaista sviđa. Krisi je uspela sve to da prekoči. Čuli smo za transplantaciju kose, ali obrva?

Krisi je prošla kroz prilično skupu estetsku operaciju i sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografije. Kao i uvek, bilo je mnogo onih koji su vrlo negativno komentarisali njenu odluku, nakon što je ova 35-godišnja manekenka otkrila da je uradila transplantaciju obrva.

Verovatno joj komentari već idu i na živce, ali odlučila je da u šali odgovori onima koji su operaciju prokomentarisali kao „nestvarnu“.

„Zašto su ljudi toliko uznemireni zbog svega što radim? Imaćete srčani udar“, napisala je ona.

Tajgen je objavila niz fotografija na kojima je pokazala svoje nove obrve. Objasnila je i da procedura podrazumeva presađivanje kose sa potiljka, koja se potom stavlja na lice.

„Nikad se ne šminkam, sem kada to moram, tako da sam bila uzbuđena zbog transplantacije obrva“, napisala je ona i označila doktora koji je uradio transplataciju, dok upozorava sve tinejdžerke da ne preteruju sa čupkanjem obrva, jer će za to zažaliti kada odrastu.

A, rezultat je realno vidljiv i odličan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Krisi je poznata po tome da vrlo često deli stvari iz svog privatnog života – i volimo je zbog toga. Tako je pre nekog vremena u videu na Tviter profilu ‘The Cosmetic Lane’ ispričala šta je tačno uradila sa svojim licem.

„Pogledajte, dr Dajmond mi je izvadio salo iz obraza. I otkako sam prestala da pijem (alkohol), baš se vide rezultati. I sviđa mi se!“

Ona je odluku da se podvrgne kozmetičkoj hirurškoj proceduri kako bi joj se uklonila masnoća iz obraza, naravno podelila sa svim fanovima i na Instagramu i na Tviteru. Međutim, stručnjaci upozoravaju da bi ova procedura — kao i mnoge druge koje su postale popularne — mogu imati katastrofalne nuspojave dalje tokom života, kao što je ubrzano starenje u slučaju uklanjanja sala iz obraza.

Prošle godine Tajgen je odlučila da ukloni implantate u grudima, a 2019. je ponosno podelila da koristi botoks u pazuhu da spreči znojenje. Po magazinu People, Tajgen je podelila video kako to radi na svojim Instagram storijima i dodala tekst, „Botoksiram pazuhe“ i „Zaista najbolji potez koji sam ikada napravila“.

Osim toga, još 2017. je rekla za Refinery: „Isisali su mi salo iz pazuha, što je bila jedna od najboljih stvari ikad. To je velika tajna, ali nije me briga. Bilo je to pre oko devet godina. I imala sam dva inča debeo pazuh. Ali sada se vratilo, tako da sada moram ponovo da platim [liposukciju]. Bilo je tako lako. U haljinama sam se osećala bolje. Osećala sam se sigurnije. To je bila najgluplja, najgluplja stvar koju sam ikada uradila. Najgluplja, ali mi se sviđa, kako god. Iskreno, ne žalim“, objasnila je.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram