Ko su muževi naših najlepših mladih glumica: Piloti, arhitekte, sportisti – i ni jedan glumac

Marina Ćosić, Anja MIt, Taodora Bjelica Foto: Antonio Ahel/ATAImages; Privatna arhiva

Naše mlade glumice udate su za muškarce iz najrazličitijih zanimanja, a zanimljivo je da nijedna od njih nije našla sreću pored kolege iz svoje profesije.

Mina Sovtić

Mina Sovtić i Luka Nikolić
Mina Sovtić i Luka Nikolić; foto: Instagram

Ćerka Anice Dobre Mina Sovtić udala se 2022. za Luku Nikolića sa kojim je godinu dana kasnije dobila ćerkicu Lunu. Par se prvo građanski venčao u tajnosti, a nekoliko meseci kasnije obavljeno je crkveno venčanje u crkvi Ružica na Kalemegdanu. Luka je po obrazovanju arhitekta, ali se o njihovom privatnom životu i dalje ništa ne zna.

Miona Marković

Miona Marković i David Alić
Miona Marković i David Alić; foto: Instagram

Miona Mrković i David Alić venčali su se u julu 2023. u Pirotu. David je inače reditelj, ali se bavi I pisanjem. Akademiju umetnosti je završio u Novom Sadu. Njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo dok su zajedno radili na jednom pozorišnom projektu u Bijeljini. Zjedno su pripremali predstavu Ivanovo samoubistvo. Neke od predstava po kojima je David poznat su “Život u tesnim cipelama” i “Ružno pače”.

Anđela Jovanović

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš
Foto: A.K./ATAImages

Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš prošle godine su svoju trogodišnju vezu ozvaničili brakom.

Mihail Dudaš je velika podrška svojoj supruzi i oslonac u životu. Njih dvoje uživaju u braku od juna 2023. kada su se tajno venčali na velikom salašu u Krčedinu uz prisustvo samo najuže rodbine i prijatelja. Zanimljivo je da su posle toga imali još dva venčanja.

„Mi smo se prvo uzeli pred ljudima i matičarem, pa smo imali crkveno venčanje, a onda smo imali i jedno tradicionalno venčanje kako bismo ispoštovali naše roditelje. Užasno mi je bilo važno da ispoštujem svoju i njegovu porodicu. To je jedan dodatni momenat kada svi zajedno postajemo prava porodica“, otkrila je Anđela svojevremeno.

Anja Mit

Anja Mit i Ognjen Vesić
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica, pevačica i voditeljka Anja Mit udala se u septembru 2022. za pilota Ognjena Vasića kojeg je upozala tokom snimanja jedne emisije.

“Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku, braku”, rekla je svojevremeno Anja za medije.

Teodora Bjelica

Ćerku Gordane Bjelica (30) osvojio je dve godine mlađi fudbaler iz Hrvatske, Karlo Muhara (28) koji je Karl je rođen u Zagrebu, a trenutno igra za jedan klub u Rumuniji. Teodora Bjelica je otkrila čime ju je Karlo kupio:

“Najlepše ume da me voli. Ljudi se prepoznaju i mene muškarac može da osvoji dobrotom, lepim vaspitanjem, ponašanjem prema meni… To uvek treba žene da obrate pažnju kako se muškarac ponaša u restoranu, kako se ophodi prema životu, prema životinjama, deci, starijima. Apsolutno mi nije najbitniji fizički izgled, naravno da je bitan, volimo da vidimo lepo, ali bitno mi je da je dobar čovek, to je broj jedan.”

Marina Ćosić

Marina Ćosić i Nikola Mirković
Marina Ćosić i Nikola Mirković; foto: Instagram

Marina Ćosić (28) je stekla popularnost zahvaljujući seriji „Ubice mog oca“, a više od tri godine uživa u bračnom životu sa suprugom Nikolom Mirkovićem. Marina i Nikola su se verili i venčali u istom danu, u septembru 2020. Na intimnoj ceremoniji glumica nije imala venčanicu, ali je, u duhu tradicije, bila u beloj boji od glave do pete. Ćerka Sofija stigla je na svet u januaru 2021.

Godinu dana kasnije, Marina i Nikola napravili su žurku za širu porodicu i prijatelje i kolege, a budući da su već bili u braku, venčao ih je „lažni“ matičar. Prvi ples otplesali su uz pesmu „Ja sam mali paradajz“ simbolično, jer im se tada pridružila i njihova naslednica.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram