Venčanica Mione Marković je savršen modni 2 u 1 – jednim potezom je transformisala, a prkosni šlic je izdominirao

Foto:Screenshot/Instagram/meseceva_kcii

Glumica se udala za dečka iz Pirota, gde je organizovana svadba, a ponela je predivnu venčanicu koju je u drugom delu večeri transformisala.

Otkako je pre dve godine prvi put objavila sliku s dečkom, koji joj je pravio društvo na Exitu, glumica Miona Marković ne krije da uživa u ljubavi koja je prošlog vikenda u Pirotu krunisana brakom.

Njen izabranik je mladi reditelj David Alić, rodom iz Pirota, sa kojim se zbližila tokom rada na predstavi “Ivanovo samoubistvo” u Pozorištu Semberija.

Atraktivni par, osim strasti prema glumi i pozorištu, deli niz drugih interesovanja, o čemu govore priče na Mioninom Instagramu.

Miona i David venčali su se u Pirotu, gde je bilo organizovano veselje na koje su pristigle njene kolege i prijatelji.

Markovićeva je na svadbi blistala od sreće, a sve je oduševila prelepom venčanicom, koja je prava modna lekcija za mlade koje ne žele da se presvlače ili bi samo da uštede novac koji bi potrošile na dve toalete.

Foto:Screenshot/Instagram/drnatalidza

Miona je prvo imala vrlo netipičnu venčanicu, gornji deo je potpuno zatvoren i ceo je od čipke, dok je celim autfitom dominirao čipkasti bolero i dugačak veo. Podsećala je na holivudske dive poput Grejs Keli.

Foto:Screenshot/Instagram/drnatalidza
Foto:Screenshot/Instagram/dulceduvedora

Eklektična haljina imala je dugačke šišmiš rukave, a oni su posebno privukli pažnju, jer podsećaju na haljine koje su nosile srednjovekovne dame. Tim izborom Miona je pokazala da odlično nosi spoj tradicionalno i moderno, a prvobitni izgled venčanice odisao je romantičnim sentimentom nostalgije.

Foto:Screenshot/Instagram/drnatalidza

A potom se mladin stajling jednim potezom transformisao u jednostavnu satensku venčanicu koja prati liniju tela bez rukava, a u kojoj je dok je opušteno đuskala i uživala u prvi plan iskočio dubok šlic do kuka.

Foto:Screenshot/Instagram/drnatalidza
Foto:Screenshot/Instagram/youngpalk

Koje se vama izdanje više dopalo?

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram