Miona Marković i Jovana Stojiljković baš su iznenadile na crvenom tepihu

Premijera Vere
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna glumica je prekršila pravilo crvenog tepiha.

Sinoć se u bioskopu tržnog centra Galerija održala premijera filma Vera, koja je okupila domaće glumce, producente, ali i veliki broj filmofila.

Među prvima na crveni tepih stigao je glumački par Jovana Stojiljković i Goran Bogdan – oboje u crnim kombinacijama. Glumica je nosila glamurozno crno odelo prekriveno šljokicama, dok je glumac imao dosta svedeniji autfit – crna majica i tamne farmerke.

Premijera Vere
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

I glumica Ivana Dudić na crvenom tepihu se pojavila u crnoj kombinaciji, ali nešto izazovnijoj.

Nosila je mini haljinu sa izrezom koji se pertla, kožne, dugačke čizme, dok je preko imala kožnu jaknu sa srebrnim detaljima.

Premijera Vere
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Veljković pojavila se na premijeri sa glumcem Rastkom Jankovićem. Njih dvoje su u emotivnoj vezi već neko vreme, a i na crvenom tepihu su delovali prilično zaljubljeno.

Premijera Vere
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka se pojavila u dugačkoj pink haljini golih ramena, koju je uparila sa salonkama u istoj boji. Rastko je nosio bež sako i teget pantalone, dok je na nogama imao patike.

Premijera Vere
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada glumica Miona Marković u društvu kolege Viktora Savića došla je na premijeru filma u crnoj dugačkoj haljini u boho stilu. Haljina je po sebi imala zlatne detalje, a glumica ju je iskombinovala sa crnim salonkama i torbicom u istoj boji.

Viktor Savić je bio u svedenoj sivo-crnoj kombinaciji.

Premijera Vere
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milica Tomašević je zablistala u dugačkoj, crvenoj haljini sa ogromnim izrezom po sredini. A iako je prekršila modno pravilo koje glasi „ne crveno na crveni tepih“, glumica je dobila samo pozitivne komentare. Uz ovu svečanu haljinu nosila je Louis Vuitton torbu u braon tonovima, imala je diskretnu šminku i dve zlatne narukvice.

Podsetimo, dugo najavljivan domaći film Vera u režiji debitanta Nedeljka Kovačića, inspirisan je uzbudljivom istinitom pričom o višestrukoj špijunki iz vremena Drugog svetskog rata – „srpskoj Mata Hari„.

***
BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram