Atraktivne sestre iz Zubinog Potoka mame uzdahe gde kod da se pojave

Foto: Instagram/mtomasevic222/andjelka.tomasevic

Potpuno su različite, a svaka je lepa na svoj način.

Glumicu Milicu Tomašević svi dobro poznajete, a da li ste znali da je manekenka Anđelka Tomašević njena rođena sestra? Prelepe sestre privlače pažnju svojom lepotom i neodoljivim odevnim kombinacijama gde god da se pojave, a mi smo izdvojili pet njihovih autfita za razne prilike.

Njih dve plene lepotom i harizmom, a to se najbolje može videti na njihovim Instagram profilima, gde redovno objavljuju fotografije iz svakodnevnog života.

Kako je ovih dana naglo zahladnelo, idealno je vreme za deblju garderobu. A, na oduševljenje trendseterki, i ove godine će biti popularan tedi kaput. Milica i Anđelka imaju baš ove kapute u bež nijansama.

Sestre Tomašević često možemo da vidimo u elegantnim kombinacijama, a jednobojni kompleti sa širokim rukavima za koje su se odlučile ovog puta, pokupili su samo pozitivne komentare ispod fotografije.

Njih dve sve češće zajedno rade razne modne kampanje. A jedno slikanje nam je posebno zapalo za oko. Dok je Anđelka izabrala belu haljinu koja joj prati liniju tela i ističe njene atribute, Milica se pojavila u cvetnoj suknji, a njene noge u mrežastim čarapama ukrale su svu pažnju.

Šljokice nikada ne izlaze iz mode, a to dobro znaju i sestre Tomašević. Elegantne haljine u zlatnoj i srebrnoj boji, na Milici i Anđelki su stajale kao salivene.

Lepršave haljine su nam svima omiljene tokom letnjih dana, a Miličina i Anđelkina nam mogu poslužiti kao odlična inspiracija kad se vrati lepo vreme.

Inače, od kada su se preselile za Beograd iz Zubinog Potoka, kako bi pohađale srednju školu, a kasnije i fakultet, sestre Tomašević su počele da ređaju samo uspehe, pa se tako Milica može pohvaliti uspešnom karijerom glumice, dok Anđelka skuplja aplauze po modnim pistama Londona i Majamija.

***

BONUS VIDEO: Pravilno feniranje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram