Seka Aleksić je na svadbi promenila 6 venčanica, a ono što je posle uradila s njima najbolje govori kakav je Čovek

seka aleksić venčanice
Foto: Miloš Nadaždin

Izvela je pravu malu modnu reviju.

I torta, i dekoracija i cveće, pa i mladoženja – sve to ostane u senci na svadbi jer svi čekaju da vide mladu i njenu venčanicu. Kad su u pitanju poznate Srpkinje, o njihovim haljinama za venčanje se priča i godinama kasnije, ali jedna među njima je, bez sumnje, zaista posebna.

Pevačica Seka Aleksić postavila je svojevrsni rekord jer je na svojoj svadbi promenila čak šest toaleta.

Tog 12. septembra 2010. Seka se u luksuznom restoranu u Beogradu udala za Veljka Piljikića, koji je isprva bio njen telohranitelj.

U ambijentu kao iz neke romantične priče Seka je izvela pravu malu modnu reviju. Za supruga, prijatelje i porodicu ona se presvukla šest puta i pokazala šest izuzetnih kreacija.

Foto: Miloš Nadaždin

„Najdraža haljina od njih šest mi je venčanica koju je kreirao Saša Vidić, u kojoj sam se venčala“, otkrila je Seka za Zadovoljnu.

U pitanju je raskošna bela haljina od svile koja ide uz telo i ističe Sekine obline, a pri dnu se blago širi. Uz nju je ona ponela i dug veo koji pada preko leđa po podu.

Saša Vidić, koji je nedavno preminuo, kreirao je za Sekino venčanje i roze haljinu, takođe od skupocene svile, sa naramenicama od čipke.

Foto: Miloš Nadaždin

Ostale haljine uradio je kreator Miroslav Stevanović. One su od kraljevske čipke i Svarovski kristala. Jedna od njih je izrađena ručno, pa je i kamenje prišivano rukom.

Foto: Miloš Nadaždin

Prva od njih je prava princeza venčanica koja se širi u donjem delu, dok je u gornjem poput korseta sa tankim bretelama. Seka je uz nju ponela diskretnu dijademu.

Foto: Miloš Nadaždin

Tu je i izazovna prozirna venčanica golih leđa, u kojoj je Seka pokazala svoje tetovaže.

Foto: Miloš Nadaždin

Kao inspiracija za mlade koje zamišljaju sebe u kraćim modelima, tu su dve Sekine haljine sa venčanja – jedna sa ukrasima na struku i druga sa zanimljivim prorezom na grudima i plaštom koji pada sa strane.

Foto: Miloš Nadaždin

*

Foto: Miloš Nadaždin

„Ovo je početak nove sfere mog života i potpuno sam sigurna u svoju odluku da sam pravoj osobi rekla ‚da‘. Svadbena ceremonija je prošla izvrsno, došli su svi koje sam pozvala, a meni jako dragi ljudi. Bilo je veselo sve vreme i mislim da su se svi dobro proveli, bar je meni tako izgledalo. Trudila sam se sve da ispoštujem i sada, kada sumiram utiske, imam osećaj da se sve poklopilo – gosti, atmosfera i zabava“, rekla je Seka posle svadbe.

Nedugo potom pojavila se i vest da Seka svoje venčanice – prodaje. Ispostavilo se da je ona poželela da te unikatne haljine koje su urađene za njeno venčanje proda na aukciji kako bi pomogla nezbrinutoj deci.

Koliko je humana, Seka je nastavila da pokazuje i godinama kasnije, a posebno je u poslednje vreme u centru pažnje javnosti jer se ponudila da bude pratnja na maturi devojčici koja je trpela vršnjačko nasilje.

Zbog njenih gestova i angažmana kada su u pitanju prava ugroženih za Seku sada kažu da je – više od pevačice. Sa tim samo možemo da se složimo.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram