Za prvog muža se udala sa 19 godina: Buran ljubavni život Seke Aleksić

seka aleksić
Seka Aleksić Foto:Instagram/seka_aleksic

Malo je poznato da se već jednom udavala pre Veljka.

Pevačica Seka Aleksić nedavno je privukla veliku pažnju svojim objavama o protestima protiv nasilja koji se održavaju u Beogradu. Sada Seku malo bolje znaju i oni koji možda ranije nisu slušali njenu muziku, a ujedno se interesuju i za njen privatni život.

Ona je već 13 godina u braku sa Veljkom Piljikićem s kojim ima dvoje dece.

Manje je, s druge strane, poznato da je Seka već bila udata. Prvi put ona je rekla „da“ sa samo 19 godina.

Tada se udala za izvesnog Dušana iz Bijeljine. Samo godinu dana kasnije njih dvoje su se rastali.

Nakon toga Seka je ušla u vezu sa menadžerom Zoranom Kovačevićem. Živeli su zajedno i pričalo se da treba da se venčaju, ali 2008. godine su raskinuli.

Potom je počela da se zabavlja sa manekenom Mladenom Radulovićem koji je učestvovao u snimanju njenih spotova za pesme „Aspirin“ i „Boli stara ljubav“. Mladen i Seka su se verili, ali su 2009. godine raskinuli.

Nedugo potom upoznala je profesionalnog kik boksera Veljka Piljikića. On je postao Sekin lični telohranitelj, a ubrzo i njen dečko i menadžer. U septembru 2010. godine Seka i Veljko su se venčali u poznatom beogradskom restoranu.

U želji da postanu roditelji njih dvoje su imali velikih poteškoća. Godine 2011. Seka je imala spontani pobačaj. Četiri godine kasnije je krenula na vantelesnu oplodnju i početkom 2016. je zatrudnela. Rodila je dečaka Jakova, a četiri godine kasnije i drugog sina Jovana.

Seka je inače poznata po svom društvenom angažmanu – održala je veliki broj humanitarnih koncerata, a 2008. godine osnovala fond „Deci sa ljubavlju“ i postala ambasadorka fondacije „Budi human“.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram