Ko je Zoi, sestričina Nataše Bekvalac, zbog koje su upravo svi zaboravili i „Ramondu“ i „Gnezdo orlovo“

Zoi Sara Šekularac Foto: Instagram/ zodackwhite

Zoi je sestričina Nataše Bekvalac, upravo je na svim striming platformama objavljen njen novi album „Moje boje“ i o njemu bruje mreže.

Društvene mreže zapljusnuli su poput cunamija zvuci novog albuma mlade srpske pop zvezede Zoi – čiji je album prvenac „Moje boje“ upravo objavljen na svim striming platformama. A mnogo je ljudi podelilo vest o tom albumu, ali svoje oduševljenje. I konačno malo skrajnuli evrovizijski PZE duel.

„E ovo je album, tako se to radi, bravo Zoi“, piše jedan korisnik mreže X.

Na istoj mreži o pesmi „Nisi više slab“, Minja Bogavac, dramaturškinja, X piše:

„Joj, ova pesma! Imam 42 godine, srećno sam udata, poslednji put sam patila zbog ljubavi sredinom prošle decenije, ali kad kaže: DRUŽE, NAPUSTI OVAJ GRAD… sve mi se vrati, sve, sve i pukne me na bes i na poeziju!!! Bravo Zoi, bravo Bojana!!!“, pa dodala „Pesmetina!!!“

A ko je Zoi, bombastičnog stila i karaktera – devojka koja sama stvara svoju muziku, a koja je nedavno napravila radikalnu promenu kada je reč o frizuri.

View this post on Instagram

A post shared by zoi (@zodackwhite)

Sara Šekularac (25), poznatija kao Zoi, mlada je pevačica koja već neko vreme diže prašinu na regionalnoj sceni. Egzotičnog stila, hrabrog stava i velikog talenta odlučila je da pokori muzičku scenu.

Neke njene pesme imaju gotovo 20 miliona pregleda na YouTubeu. Raskošnog i nežnog glasa, od prvog trenutka ova atraktivna pevačica ne prestaje da ređa hitove, pa zaljubljenike u pop muziku drži u šaci.

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ova srpska kantautorka postala je poznata po singlovima „Zovi“, „Bez tebe“, „Đavoli“, „Nirvana“, ali u medijima je ipak najpoznatija kao sestričina Nataše Bekvalac.

A kako je Sara postala Zoi?

„Htela sam da budem blogerka u, recimo, prvom srednje i bilo me je sramota toga. I onda sam izmislila Zoi Devon, bukvalno sam kucala ‘female names’. To ne znači ništa. I kao, Zoi, nemam pojma… Kad je trebalo da izbacim pesmu, okej, Zoi“, ispričala je davno ova pevačica, koju uopšte ne pogađa to što su je i onda mnogi prepoznavali kao, tek, sestričinu poznate Bekvalčeve, „jer ona to svakako i jeste“.

Gde god da se pojavi pleni pažnju, a imala je od koga da nauči kako da se nosi s popularnošću. Priznala je i da se savetuje sa Natašom, kao i sa drugom tetkom Kristinom.

„S njima razgovaram jer smo najsličnijeg senzibiliteta i stvarno ih u potpunosti razumem, kao i one mene. Volim da čujem šta imaju da kažu, ne poslušam ih uvek, naravno, što ide na moju štetu, ali osoba sam koja mora mnogo puta da udari glavom o zid pre no što se osvesti“, zaključila je za Stori.

Majka atraktivne Novosađanke je zapravo Dragane, najstarija sestra Bekvalac.

View this post on Instagram

A post shared by zoi (@zodackwhite)

Sara je rođena 11. aprila 1999. u Novom Sadu, živela je neko vreme u Los Anđelesu, a nakon toga se vratila u Srbiju. Kaže da život u SAD ima svojih prednosti i mana. Početak njene karijere obeležio je singl „Eto“ 2019. za Bassivity Digital. Tekst za tu pesmu napisala je sama, spot snimila u Majamiju i Milanu, režirao ga je Lenard Firstner, a on joj za tri meseca doneo preko šest miliona pregleda na YouTubeu.

Potom je dobila nagradu za otkriće godine na Vrnjačkom karnevalu, a pa održala svoj prvi nastup u okviru Beogradske parade ponosa i iste godine objavila drugi singl „Zovi“. Tada je otvoreno priznala da nije najzadovoljnija svojim prvencem, ali bilo je bitnije šta kažu kritika i publika, a njihove reakcije bile su pozitivne.

View this post on Instagram

A post shared by Igor Lazic (@igor_lazic)

Na koncertu Nataše Bekvalac u Beogradskoj areni februara 2020, Zoi je premijerno izvela pesmu „Jasno mi je“, koju je producirao Darko Dimitrov – spot za singl broji više od 18 miliona pregleda na YouTubeu.

Sara Šekularac Zoi Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Takođe, objavila je obradu numere „Nataša“ grupe „Poslednja igra leptira“ u okviru projekta „Zvezde pevaju zvezde“ Radija S.

Početkom 2021. objavila je pesmu „Đavoli“, zatim je 2022. izašao singl „Nirvana“, za koji je spot dobio nagradu za najbolju postprodukciju i specijalne efekte na Muzzik Video Awards ceremoniji, slede „Imam sve“, „Kompromis“, „Dvadesete“, „Problem“ sa kojom je nastupila na festivalu „Skale“ u Herceg Novom.
Na Festivalu „Egzit“ publiku je oduševila izvođenjem pesme „Nirvana“. Teško je pobrojati Zoine hitove, a sigurno će ih tek biti.

View this post on Instagram

A post shared by zoi (@zodackwhite)

Zoi kaže da uživa u stvaranju muzike, ne prija joj pažnja koju dobija od novinara tabloida. Ne krije da ima tremu kada sa njima razgovara, ali je uvek prilično iskrena u odgovorima, pa je brojnim novinarima vrlo draga sagovornica.

Otvoreno je priznala da se podvrgla nekim estetskim zahvatima, da se zbog nekih kaje i žali, ali da će iz toga već nešto izvući.

Za Story.hr izjavila je da bi se bavila produkcijom ili glumom kada se ne bi bavila muzikom, da bi volela kadsa bi mogla više da putuje i da joj je „ljubavni život praznjikav“.

View this post on Instagram

A post shared by zoi (@zodackwhite)

Na pitanje koje joj je pre nekoliko godina u jednom intevjuu postavljeno o seksualnosti, odgovorila je:

„Posedujem dve strane ličnosti i biram u kom momentu će koja prevladati. Istina je da imam muški mozak i karakter i ne znam kako da se osećam tim povodom“, kazala je ona kroz osmeh, pa dodala. „Trenutno me ne interesuju ni muškarci ni žene, ali svakako mislim da ljubav ne bira pol.“

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram