Ko je srpska influenserka koju prati Kim Kardašijan

Foto: BACKGRID/ Backgrid UK / Profimedia

Kim Kardašijan samo na Instagramu prati više od 260 miliona ljudi. Na toj društvenoj mreži ona je danas objavila stori sa srpskom influenserkom.

Sestre Kardašijan – Džener su petorka za koju zna svako ko ima pristup internetu ili televiziji. Četiri milionerke i jedna milijarderka, preuzele su svet svojim modnim i kozmetičkim linijama, a slava i uspeh koji uživaju su nešto na čemu bi im mnogi pozavideli.

Kim je na svoje društvene mreže ripostovala stori poznate influenserke iz Srbije – Tamare Kalinić.

Foto: Instagram/kimkardashian

Brend „Skims“ iza kojeg stoji Kim Kardašijan je nedavno imao kolaboraciju sa brendom Fendi, a Tamara je učestvovala u promotivnoj kampanji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamaru prati više od milion ljudi na društvenim mrežama. Ona već godinama živi u inostranstvu, odakle putuje i posećuje najveće svetske modne događaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Publici je poznata već 10 godina, budući da je 2011. pokrenula svoj modni blog i tako započela priču koja se iz hobija pretvorila u unosan biznis.

Za Zadovoljna.rs Tamara je nedavno rekla da – iako na Instagramu ima milion pratilaca – fanovi i novac nisu njena sreća.

“Pratioci na Instagramu ne kupuju sreću. Taj broj definitivno ne možete da osetite. Ništa vam ne pruža ujutru kad ustanete ili kada legnete u krevet uveče. Meni taj broj ne hrani ego”, rekla je.

***
Bonus video: Madona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram