Ko je sestra Ljubinke Klarić: Starija od nje 12 godina i udata za uspešnog muškarca, a kuma joj je Lidija Ocokoljić

Foto: Antonio Ahel/ATAImages; Privatna aarhiva

Glumica Ljubinka Klarić svojim nastupima u medijima diže prašinu u javnosti, dok je njena rođena sestra skroz druga priča.

Ljubinka Klarić više od 20 godina igra u domaćim predstavama, serijama i filmovima, a široka publika ju je zavolela zbog uloga u serijama Neki novi klinci i Moj rođak sa sela, međutim, poslednjih godina se često našla na metama kritika zbog svojih stavova.

Gostujući u podkastu Mamazjanija Ljubinka je ispričala kako je pustila sina da ode da živi s ocem u Americi, i objasnila koliko joj je to teško palo, ali i da je to bila najvažnija odluka koju je donela kao majka – jer je sreću svog deteta stavila na prvo mesto. Podsećanja radi, Kosta je još kao osnovac dospeo u žižu javnosti jer je glumica javno pričala o njegovoj borbi sa zavisnošću od video igara.

Dosta pažnje privuklo je u tom periodu i njeno objašnjenje zašto nikad nije želela da ima više dece.

„Ne znam da li će ovo da zvuči loše, ali nisam ljubitelj dece. Nisam majčinski ni porodičan tip žene. Oduvek me je frustriralo stvaranje porodice, kuvanje, da podižem decu i budem u raznim Vajber grupama sa roditeljima. Kosta je moj dragulj i sasvim mi je dovoljan. Ne znam da li bih pored njega mogla da volim drugo dete kao što volim njega. Bio je zahtevan kao beba i osećala sam se kao da sam rodila tri sina, a ne jednog. Ipak, smatram da sam dobra majka. Često majke koje nisu majčinski tip, poput mene, budu mnogo bolji roditelj od žena koje to jesu“, rekla je Ljubinka tada.

Ovih dana, međutim, ponovo je u centru pažnje zbog stavova koje je u emisiji Treća smena na Insajder TV iznela o ženama i feniminizmu, rekavši da ne postoji neravnopravnost žena i da ne veruje u feminizam.

S druge strane, Ljubinkina rođena sestra Mirjana Smiljanić (58) živi srećan porodični život daleko od medija. Ili se bar trudi da bude tako. Ona je 12 godina starija od sestre i zaposlena je u domenu estetske hirurgije.

Njen suprug je poznati hirurg dr Dušan Smiljanić, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, koji vodi kliniku za estetsku hirurgiju „Avicenna Primal“.

Ova specijalna bolnica dospela je 2015. pod lupu javnosti kad je obelodanjeno da su zbog „loše finansijske situacije“ dobili državnu vilu na korišćenje po smanjenoj ceni zakupa.

Inače, upravo je ovo klinika u kojoj se godinama ulepšavaju brojne poznate ličnosti, a među njima i Ceca Ražnatović, bliska prijateljica Ljubinke Klarić i i njene sestre Mirjane Smiljanić, a Mirjana je čak bila kuma na venčanju Cecine rođene sestre Lidije Ocokoljić.

Kako je jednom prilikom sama Ljubinka izjavila, zbog bliskih veza Mirjane i Lidije, okumile su se i ona i Ceca i mada se ne druže svakodnevno, trude se da se viđaju na važnim porodičnim okupljanjima. Mirjana je izuzetno vezana za Ljubinkinog sina Kostu, a njen Instagram profil je preplavljen fotografijama sa zajedničkih druženja i putovanja.

Podsetimo se Ljubinkinog gostovanja u Mamazjaniji u kojem je otkrila intimne detalje iz svog života:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram