Ko je rumunska Sofija Loren koja je slomila srce prijatelju Novaka Đokovića

Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Ima buran ljubavni život.

Nedavno je javnost iznenadila vest o raskidu bugarskog tenisera Grigora Dimitrova i najzgodnije Rumunke na svetu glumice i manekenke Madalene Genee posle sedam meseci veze.

Da je njihova ljubav doživela brodolom bilo je jasno kada su sa Instagrama izbrisali sve zajedničke fotografije, kao i nakon izjava kojima su na indirektan način potvrdili kraj.

„Lojalnost se ne može kupiti novcem“, napisao je 32-godišnji Dimitrov.

„Odustajanje od privremene zabave zbog izgradnje trajne stabilnosti nije gubitak“, uzvratila je lepotica koju zovu rumunskom Sofijom Loren zbog neodoljive sličnosti sa slavnom glumačkom divom.

Bugarski mediji tvrde da je Genea od prijatelja Novaka Đokovića tražila 500 hiljada evra za pokretanje svog modnog biznisa, što je on odbio, a to je bila kap koja je prelila čašu.

Ko je zapravo Madalena Genea?

Manuele Mangiarotti/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Madalena je rođena i odrasla u Slatini u Rumuniji, a u svet modelinga uplovila je sa samo 15 godina. Njen talenat otkrio je italijanski modni dizajner Gatinoni.

Pojavila se u muzičkom spotu za pesmu ‘Il tempo tra di noi’ slavnog italijanskog muzičara Erosa Ramacotija 2007. godine.

Na velikom platnu debitovala je 2011. godine ulogom u italijanskom filmu ‘I soliti idioti’, a proslavila se ulogom Sofije Loren u filmu ‘House of Gucci’.

Iako su joj često osporavali titulu moderne Sofije zbog estetskih korekcija koje je učinila kako bi bila sličnija slavnoj Italijanki, svejedno po fotografijama iz prošlosti možemo videti da je oduvek bila prirodna lepotica.

Njen buran ljubavni život punio je medijske stupce.

Naime, ona je bila u vezi sa najpoželjnijim holivudskim glumcima, među kojima se posebno ističu škotski glumac Džerard Batler, holivudski zavodnik Lenardo Dikaprio i irski glumac Majkl Fasbender.

Madalena je više puta dobila titulu najlepše žene na svetu, a izuzetno je popularna i na Instagramu gde ima 1,2 miliona pratilaca. Zahvaljujući izazovnim fotografijama i čestom poziranju u bikiniju i u donjem vešu, broj fanova na mrežama vrtoglavo raste.

Njena egzotična lepota prosto fascinira ljude.

I na crvenom tepihu na Kanskom festivalu i filmskom festivalu u Veneciji godinama privlači veliku pažnju svojom pojavom.

CRY-Olivier Huitel/Luis Sanchez / The Photo One / Profimedia
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
Alberto Terenghi/ipa-agency ne / Shutterstock Editorial / Profimedia
Manuele Mangiarotti/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

I dok joj se mnogi dive zbog sjajnog izgleda, Madalena povremeno muči muku sa viškom kilograma. Nije uvek zadovoljna svojim izgledom i kada primeti da je nabacila koji kilogram, ona praktikuje fasting.

„Nisam lekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeno praktikujem autofagiju i to na mene deluje kao čišćenje. Probala sam, svidelo mi se i to sad često radim kad treba“, ispričala je Genea jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram