Najzgodnija Rumunka na svetu grmi u Kanu, a kad se ugoji, primeni trik Novaka Đokovića

Rumunka
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako održava kilažu?

Kada je reč o posebnim lepoticama koje se pamte, mnogi će pomisliti na zlatno doba Holivuda i žene tog vremena. Savršeno ime koje bez premca opisuje standarde je danas 88-godišnja Italijanka Sofija Loren – holivudska diva, model i modna ikona, legenda filma i boginja lepote. A onda smo dobili njenu naslednicu, 35-godišnju glumicu i manekenku Madalinu Geneu, Rumunku koja neodoljivo podseća na Sofiju Loren i koja oduševljava pojavom, pa nikako da se nagledamo njenog egzotičnog izgleda.

Iako su joj često osporavali titulu moderne Sofije zbog estetskih korekcija koje je učinila kako bi bila sličnija slavnoj Italijanki, svejedno po fotografijama iz prošlosti možemo videti da je oduvek bila prirodna lepotica.

Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Nedavno se pojavila na crvenom tepihu na Kanskom festivalu, gde je privukla veliku pažnju. I dok se Madalini mnogi dive, ona povremeno muči muku sa viškom kilograma. Nije uvek zadovoljna kako izgleda i tada se okreće svom moćnom rešenju – autofagiji.

„Nisam lekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeno praktikujem autofagiju i to na mene deluje kao čišćenje. Probala sam, svidelo mi se i to sad često radim kad treba“, ispričala je Genea jednom prilikom.

Ovaj princip ishrane koji praktikuje posebno je delotvoran pre leta jer telo uz njega brzo postaje savršeno za plažu.

„Postoji nekoliko opcija. Jedan od njih: 6/18, odnosno jedem šest sati, postim 18 sati i nije teško izdržati. Zatim 5/2, odnosno imam pet dana u nedelji kada jedem normalno i dva dana kada gotovo ništa ne jedem i sve tako naizmenično“, dodala je.

Inače, Madalina je rođena u Rumuniji, a s 15 godina preselila se u Italiju kako bi se bavila manekenstvom. Veliki uspeh postigla je i ulogom u filmu „House od Gucci“, iako se pojavila samo na nekoliko sekundi.

Majka je devojčice koju je dobila u vezi s rumunskim biznismenom Metjuom Stratanom. Navodno su problemi u vezi započeli kada im se rodila ćerkica, a šuškalo se da ih je uzrokovala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerar Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikapriom. Madalina je bila u vezi i s dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šnabel. Ta je veza bila kratkog veka jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram