Ko je ekstravagantna bogatašica s kojom se Marijana Mateus provodi po Londonu

Mariana Mateus Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marijana u društvu nekadašnje misice Indije.

Život Marijane Mateus često privlači pažnju medija. Od toga šta je obukla, gde je otišla na odmor, koju je novu nekretninu kupila, pa sve do toga s kim se druži, može se pronaći na domaćim portalima.

Odavno je poznato da Marijana ima svetski poznate prijatelje. Pre par godine se pohvalila fotografijom doručka s Viktorijom Bekam u Londonu, zatim prijateljstvom s Gvinet Paltrou, a sada je viđena u društvu Kvini Sin, poznate dizajnerke nakita.

Marijana je na Instagram profilu podelila niz objava iz noćnog provoda u Londonu, na kojima između ostalog đuska sa Kvini. Obe su bile elegantno obučene – Marijana u dugačku roze haljinu, Kvini u mini haljinu prekrivenu šljokicama.

Inače, Kvini je i bivša manekenka koja je poznata među svetskim džet setom. Ona je u braku već sedam godina sa biznismenom Rišijem Setijom, sa kojim se venčala 2015. godine na jahti u Francuskoj. Ovo je njen drugi brak i dok sa Rišijem nema deca, sa prethodnim suprugom je dobila dvoje.

Kvini je bila i misica Indije, a kao i mnoge druge manekenke želela je da glumi u Bolivudu, međutim otac ju je sprečio u tome, te se tako upustila u dizajnerske vode.

Njen nakit nose poznate žene poput Hilari Klinton, kraljice Maroka, Lindzi Lohan, Naomi Kembel, Paris Hilton. A njen životni stil parira svetski poznatim zvezdama.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram