Ko je Biljana Čigoja, drugarica koju Sloboda Mićalović zove „sestra po duši“

Foto: A.K./ATAImages

Poznata glumica Sloboda Mićalović često objavljuje fotografije sa svojom drugaricom Biljanom Čigojom.

Sloboda Mićalović jedna je od najpopularnijih glumica na našim prostorima i svaki njen korak kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama se naširoko prati.

Slobodu trenutno gledamo u filmu Jorgovani koji je imao premijeru na FEST-u, ali i u trećoj sezoni serije „Tajna vinove loze“ u ulozi Vere. Svaka njena objava na Instagramu privlači puno pažnje, pa izuzetak nije bila ni fotografija sa jednom prijateljicom koju je nazvala „sestra po duši“.

Moja @biljanacigoja #sestrepodusi – napisala je Sloboda u opisu zajedničke fotografije.

Ko je Biljana Čigoja?

Biljana Čigoja je osnivačica i direktorka “Banjaluka Festa”, menadžerka Belgrade River Festa i Zimske bajke u Beogradu na vodi. Instagram profil joj je zaključan, a na Fejsbuku smo pronašli njene fotografije.

Biljana se sve češće pojavljuje u društvu poznatih iz Srbije. U više navrata su korisnici Instagrama mogli videti Slobodu Mićalović u društvu ove misteriozne žene. Od koncerta Jelene Tomašević, do pomenutog Banjaluka festa gde su zajedno pevušile u prvom redu.

View this post on Instagram

A post shared by @sloboda_dragana_micalovic

*

View this post on Instagram

A post shared by @sloboda_dragana_micalovic

Biljana je za bosanske medije svojevremeno otkrila koliko je bilo izazovno organizovati Banjalukafest.

“Moj tim i ja se trudimo i radimo na tome da svaki sledeći Banjaluka Fest bude bolji od prethodnog. Ovakvi događaji pripremaju se mnogo unapred i iziskuju mnogo energije, ali naš entuzijazam i rešenost daju fenomenalne rezultate, pa brzo zaboravljamo na umor“, rekla je tada za Ultra.ba.

Godine 2022. Biljana je prisustvovala Bočelijevom koncertu u Abu Dabiju u društvu Jelene Tomašević i Suzane Vasiljević, kada je privukla pažnju elegantnom zelenom haljinom.

Na koncertu Zdravka Čolića koji se iste godine održao u Banjaluci, Biljana je sedela u prvom redu, a u jednom trenutku Čola joj je prišao i pevao samo za nju.

Na otvaranju Zimske bajke krajem 2022. u Beogradu na vodi pojavila se u društvu premijerke Ane Brnabić i njene partnerke Milice Đurđić i tada su se na mrežama pitali ko je ona zbog neobične frizure.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram