Kim Katral konačno progovorila o Samantinom odsustvu u nastavku čuvene serije

kim katral
Foto: HBO / Pacific coast news / Profimedia

Mnogi ljubitelji kultne serije Seks i grad bili su iznenađeni činjenicom da se u njenom nastavku I tek tako… ne pojavljuje jedna od četiri glavne junakinje – Samanta.

Bilo je puno nagađanja oko toga šta su mogući razlozi, ali sada konačno imamo razjašnjenje ove misterije iz usta same Samante – Kim Katral.

Ukoliko ste gledali nastavak serije, videli ste da se Samanta pominje posredno, tako što je njen lik odbio pozive Keri kada joj je ova rekla da joj više ne trebaju njene PR usluge. Keri razočarano kaže da ju je Samanta tada „otpustila” sa funkcije prijateljice. Postoji još nekoliko referenci na Samantu, od kojih jedna uključuje tekstualnu razmenu sa Keri uoči neočekivane smrti Zverke, ali ništa konkretnije od toga, piše City Magazine.

Kim Katral je dala intervju za magazin Variety i u njemu otkrila da je za nastavak saznala na isti način kao i svi ostali – na internetu! Kaže da je niko nije pitao da bude deo projekta, ali da je to nije iznenadilo. Naime, Katral je prethodno odbila da učestvuje u nerealizovanom trećem filmu 2017. godine kada je videla scenario. U njemu Brejdi, Mirandin sin tinejdžer, šalje Samanti neprikladne fotografije.

Kaže da je bila razočarana pravcem u kome bi njen lik išao i da je nastavak serije zapravo većinski samo reciklaža ideja koje su postojale za treći film. Za nju je to tužno jer smatra da bi njena, a i sve ostale priče mogle da se razviju na mnogo bolji način, ali da joj nije žao što je odbila ponudu. Zatvorila je vrata mogućem povratku liku Samante, jer ne želi da radi isti posao kao pre 25 godina, već želi da se fokusira na što raznovrsnije projekte.

Iako nije gledala nove epizode, po onome što se dešava sa likom Samante, on joj deluje drugačije od lika koji je ona uspešno tumačila toliko dugo. Kaže da se oseća veoma moćno nakon što je sama donela odluku o nastavku karijere i da gleda samo ispred sebe.

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram