Rečenica Kim Katral koja je iznervirala srpske tviteraše

Samanta
Samanta iz serije Seks i grad; Foto: New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia

Zvezde serije "Seks i grad" svim svojim izjavama, modnim odabirima i postupcima privlače veliku pažnju javnosti. Od kada je otkriveno da se neće pojaviti u nastavku popularnog ostvarenja, Kim Katral je u centru pažnje, a sada je jedna njena stara objava podelila korisnike Tvitera.

Još u avgustu 2019. atraktivna glumica otkrila je u intervjuu za Guardian da „ne želi da više ni sat bude u situaciji u kojoj ne uživa“, a ova njena izjava pokreće diskusije i inspiriše mimove i danas.

Tviter korisnici van Srbije uglavnom su se složili sa šesdesetpetogodišnjom Kim i istakli da je važno staviti sebe na prvo mesto i da što si stariji, bolje razumeš važnost njene izjave.

„Ovo sam ja, što se više bližim tridesetoj“, napisala je jedna korisnica. Druga je dodala da je Kim potpuno u pravu i da ni ona „više ne radi stvari koje joj ne prijaju“.

Drugi su povezivali ovu glumičinu rečenicu sa njenom legendarnom ulogom Samante u seriji Seks i Grad.

„Sa Samantom sam se uvek poistovećivala“, bio je jedan od komentara.

Tviter korisnici iz Srbije, s druge strane, misle da je ovo u realnosti neizvodljivo.

Neki su smatrali i da je ovakav „nakazan“ stav nemoguć za prosečnu osobu koja živi u Srbiji.

„Ali ljudi iz Srbije koji se poistovećuju sa ovim (inače nakaznim) stavom, kako da vam kažem ali velika je verovatnoća da ćete morati da pomažete roditelje u penziji, podmitite katastar ili tražite vezu za magnetnu rezonancu, biće situacija i dužih od 1h kada nećete uživati u sebi.“, zaključio je jedan korisnik.

Drugi su primetili i da je ova glumičina izjava „egoistična“ i da zvuči „zapovednički“.

„Ovo je, naravno, realno neizvodivo (mada je ljudski težiti tome), i nije vredno velike sekiracije. A, osim toga je i vrlo grubo rečeno. Da je rekla „volela bih“ ili sl. bilo bi OK, ali „I don’t want“, zapovednički/komandujući, zvuči baš egoistično“, ističe se u jednom od komentara.

„Kako reći javno da imaš narcistički poremećaj a da ne odeš kod psihologa?“, žustro je prokomentarisao jedan korisnik Tvitera.

Bilo je, iako u manjem broju, i onih koji su pokušali da razumeju Kim Katral i njen razlog za ovakvu kontroverznu izjavu.

„Ali zaj******* se. A i Kim Katral ima dosta zaj**** život, sa groznom porodičnom tragedijom, tako da se i ona (verovatno) zaj*****.“, stala je u glumičinu odbranu jedna korisnica.

Da li ste vi u životu vodite ovom izjavom legendarne Samante?

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: