Kendis Bušnel konačno rekla šta misli o nastavku I tek tako

seks i grad
Foto: Eugene Gologursky / Getty images / Profimedia

Serija Seks i grad temelji se na istoimenoj knjizi autorke Kendis Bušnel, koja je objavljena 1997. godine. Ono što do sada nismo znali je njeno mišljenje o nastavku serije I tek tako…. Sada ga je ona iznela u časopisu The New Yorker i, kao što se da zaključiti, i nije zadovoljna urađenim.

„Stvarno sam iznenađena mnogim odlukama koje su donesene u nastavku. Ova franšiza je u njihovim rukama, iz x razloga, i ovo je ono što su smislili. Mislim, ovo je televizijski format koji su podržali Majkl Patrik King i Sara Džesika Parker, koji su već sarađivali sa kompanijom HBO. Stoga, HBO je odlučio da zadrži franšizu u svojim rukama, i evo šta se dogodilo. Keri Bredšo je na kraju postala čudna žena koja se udala za vrlo bogatog tipa. I to nije moja priča, niti bilo koja priča mojih prijatelja. Ali, televizija ima svoju logikuˮ, otkrila je, a prenosi City Magazine.

Za kraj, dodala je i da se ona pitala – kraj Seks i grada i nastavak I tek tako… ne bi ovako izgledali.

Inače, sa serijom Seks i grad sve je krenulo od pilot epizode, a ostalo je istorija.

Prošle godine, najava da će doći do ponovnog snimanja zatekla je sve obožavatelje, nakon toliko godina glasina o trećem filmu.

I iako nastavak nije pobrao najbolje kritike, otvorio je puno tema za razgovor i debatu: od Zverkine neočekivane smrti i naknadnog skandala Krisa Nota, preko Mirandine veze s Če, njenog odnosa sa Stivom do Šarlotine transrodne ćerke.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram