Kanje Vest opet šeta kopiju bivše i ponaša se kao tinejdžer

Poznati 27. feb 202214:27 > 14:27
Foto: Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Otkako su se američki reper i rijaliti zvezda Kim Kardašijan razveli, Kanje Vest se ponaša kao tinejdžer kome je prvi put slomljeno srce. Pre par nedelja imao je jednu devojku, koja je pomalo ličila na njegovu bivšu ženu, međutim, sada je viđen sa novom izabranicom koja jezivo podseća na Kim Kardašijan, a mnogi je nazivaju "Kardašijanka sa Aliekspresa".

Pre par nedelja, svi su pričali o kontraverznoj Džuliji Foks koju je američki reper predstavio svetu kao svoju novu izabranicu.

Analizirala se njena biografija, stil, prepričavale lude izjave koje je davala medijima povodom veze, a na Tik Toku je čak postala viralna zbog stvari koje je pričala u jednom podkastu.

Za to vreme, Kanje Vest se blamirao na Instagramu, krivio svoju bivšu ženu da je loša majka i pokušavao da ponizi Kiminog dečka, komičara Pita Dejvidsona.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Internet je, čini se, više osudio novu devojku repera, nego njega samog. A sada je na meti kritika njegova nova devojka, Instagram model Čeni Džouns koja izgleda skoro identično kao Kim Kardašijan.

Čeni nazivaju „kopijom Kim Kardašijan“ i očigledno je da se atraktivna crnka ugleda na Kim, budući da kopira njen stil, način šminkanja, frizuru, ali ima i identičnu figuru kao Kardašijanka.

Jasno je da devojci imponuje velika medijska pažnja, a deo interneta optužuje je da je željna pažnje, slave i novca, što možda nije daleko od istine. Ipak, možda više hejta zaslužuje Kanje, koji se ponaša kao stereotip toksičnog bivšeg.

Proganja svoju bivšu ženu i majku njegove dece, javno je vređa preko Instagrama i šeta devojku koja je njena kopija.

Možda bi internet pre trebalo da apeluje na hospitalizaciju ili zabranu prilaska Kanjeu Vestu, nego da osuđuje moral nekih nevažnih Instagram modela, koje su samo pijuni u reperovim igicama.

Reper je poznat po tome da u potpunosti menja stil devojaka sa kojima izlazi i oblači ih u ekstravagantne kreacije. Kažu da je uticao na Kimin stil, a neki pretpostavljaju da novoj devojci diktira šta da obuče, što je samo po sebi, složićete se – pomalo jezivo.

Bonus video: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram