Sado-mazo pohod Kim Kardašijan na Milano

Kim
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Baš otprilike u isto vreme kad je od suda tražila da ubrza proces razvoda od Kanjea Vesta, Kim Kardašijan je stigla na Nedelju mode u Milanu. Svaki njen izlazak iz hotela za obožavaoce i paparace je pravi spekatkl jer je za Italiju izabrala isključivo kožne autfite koji asociraju na sado-mazo komade iz seks šopova.

PVC ili koža – to su dve varijante koje Kim šeta po Milanu. Bilo da se radi o haljini, crnom mantilu i pantalonama uz koje nosi samo top u formi brusa, ili braon kombinezonu raskopčanom do ispod pupka, asocijacije su slične, a opet svaki put uspeva da izgleda drugačije.

Kim
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon meseci nošenja samo Demna Gvasalia kreacija i pojavljivanja u Balenciaginoj kampanji za proleće 2022. Kim Kardašijan je izgleda spremna da uđe u sledeću fazu evolucije svog stila.

Stigavši u Milano nosila je komad koji odražava nekoliko ključnih trendova u ovom trenutku. Obučena u Prada kombinezon od napa kože boje karamele, rijaliti zvezda je odmah privukla pažnju paparaca. Kardašijan je oči zaštitila od bliceva naočarima za sunce istog brenda i dodala malo seksepila stajlingu tako što je pustila da njen najlonski Prada grudnjak viri.

Kim Kardašijan
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovaj komad zovu „bojler kombinezon“ i bio je osnovni element Prada revije muške kolekcije za jesen 2022. godine.

Kim
Foto: Mimmo Carriero/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

*

Kim
Foto: @Lucasgro / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A onda, samo nekoliko sati posle toga, pojavila se u Fondazione Prada odevena u crnu kožu od glave do pete. Većina poznatih ličnosti je savladala umetnost efektnog ulaska i dolaska, ali Kim je zaista nadmašila sve druge.

Kim
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zapravo ako bolje razmislite – koja žena bi se na ovakvoj modnoj manifestaciji pojavila u muškoj odeći, probudila asocijacije na sado-mazo i izazvala toliku pažnju? Spremite kokice i ostanite budni, Nedelja mode traje do 28. februara.

***

Bonus video: Pravilno feniranje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram