Kako izgleda mlađa sestra Amal Kluni koja ima četvoro dece i uspešna je dizajnerka

sestra amal kluni
LUCA SGRO / Bauer Griffin / Profimedia

Mnogi kažu da veoma liče.

Amal Kluni, poznata lIbansko-britanska advokatica specijalizovana za ljudska prava, devet godina uživa u skladnom braku sa holivudskim glumcem Džordžom Klunijem. Kruna njihove ljubavi su blizanci – sin Aleksandar i ćerka Ela.

Amal Kluni godinama oduševljava javnost svojom lepotom i sjajnim poslovnim stilom odevanja. A da li znate da ona ima dve godine mlađu sestru Talu Alamudin? Ona je takođe prelepa i uspešna u poslu kojim se bavi.

Fizička sličnost između sestara je neverovatna i mnogi kažu da je Tala preslikana Amal. Ali njih dve neguju drugačiji modni stil. Dok je Amal poznata po savršenom poslovnom stilu, njena mlađa sestra preferira smelije odevne kombinacije.

VMXMP / Backgrid UK / Profimedia

*

One su izuzetno vezane jedna za drugu, pa je tako Talina ćerka Mia bila deveruša na venčanju Amal i Džordža u Veneciji 2014. godine.

Machete / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ko je Tala Alamudin?

Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Tala je rođena 1980. godine, dve godine posle Amal i tada je njena porodica prešla u Britaniju, tokom građanskog rata u Libanu, Diplomirala je 1995. na američkom međunarodnom univerzitetu u Londonu.

Tala je dizajnerka i preduzetnica, a svoju modnu liniju „Totally Tala“ pokrenula je 2017. Pre toga pričalo se da je radila kao menadžerka događaja u Njujorku.

Njena modna linija sa sedištem u Singapuru stvorena je za žene koje se ne plaše da rizikuju u modi.

RGK, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

*

RGK, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

*

RGK, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Nakon što se udala za biznismena Nagija Hamija, ona se preselila u Singapur. Međutim, taj brak se završio 2016. godine. Tala je danas majka četvoro dece i pored ćerke Mie, ima i blizance Džed i Seri koji su rođeni 2007. i još jedno dete.

U međuvremenu sreću je našla u braku sa italijanskim biznismenom Nikom Le Talekom, piše Grazia.magazine.com.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram