Amal i Džordž Kluni na crvenom tepihu zaljubljeniji nego ikad

Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zadivili sve.

Poznati par Amal i Džordž Kluni pojavili su se u Londonu na premijeri Džordžovog filma „The Boys in the Boat“ i ukrali su sve poglede na crvenom tepihu.

Lepa advokatica zablistala je na crvenom tepihu u elegantnoj crnoj haljini na jedno rame. Gore je imala korset, a dole suknju, dok je monohromatski stajling zaokružila salonkama i klač torbom.

Dave Hogan/Hogan Media / Shutterstock Editorial / Profimedia
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Amal je imala i jarki crveni karmen, nenapadnu šminku. frizuru sa plavim pramenovima, a od modnih detalja izabrala je male minđuše.

Njen suprug, slavni glumac je došao i klasičnom crnom odelu i cipelama iste boja, uz koje je poneo belu košulju sa raskopčana prva dva dugmeta.

S obzirom na to da je padala kiša, Džordž je kao pravi džentlmen pridržavao kišobran svojoj voljenoj supruzi, a mnogi su konstatovali da je bio nedoljivo šarmantan.

Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bili su odličnog raspoloženja, a njihovi zaljubljeni pogledi govorili su više od hiljadu reči.

Da podsetimo, Amal i Džordž Kluni venčali su se u tajnosti 2014. godine upravo u Veneciji. Par je sudbonosno „da“ izgovorio u krugu članova porodice i najbližih prijatelja najpre u crkvi, a nekoliko dana kasnije građansko venčanje sklopili su u opštini kod Velikog kanala. 2017. godine dobili su dvoje dece, blizance Aleksandera i Elu koje brižno drže daleko od očiju javnosti.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram