Amal Kluni je prvi put napravila modni kiks i „običnim“ ženama je baš laknulo

fOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čuvena advokatica se nakon dužeg vremena pojavila ispred kamera, ruku pod ruku sa svojim suprugom Džordžom Klunijem.

Holivudska zvezda Džordž Kluni i advokatica za ljudska prava Amal bili su deo svečanog događaja u organizaciji kraljevskog udruženja za pomoć mladima pod nazivom – „Prince Trust Awards“.

Na crvenom tepihu u Londonu pozirali su zajedno, držeći se za ruke, a zajedno ih kamere nisu snimile još od decembra prošle godine.

FOTO: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimediavc

Kao i uvek, par se pojavio u elegantnim kombinacijama i privukli su svu pažnjju – Džordž kao i inače nije sklon eksperimentisanju s modom i drži se proverene klasike, pa je odabrao odelo u boji grafita sa crnim sunčanim naočarima, dok je Amal došla u kombinezonu nežne puderaste nijanse s crnim pojasom koji naglašava njen savršen struk.

Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Zanimljivo je da je ovo bila retka prilika u kojoj uticajna advokatica nije izgledala perfektno, pošto je kombinezon koji je obukla imao široke nogavice koje su za Amal bile preduge pa je u njima teško koračala, a mana je i sam materijal na kojem su se videli svi nabori od sedenja.

Crne cipele i torbica bež boje zaokružili su stajling, dok je kosu ponela u svom prepoznatljivom stilu. Amal se pre nekoliko meseci, nakon crne boje kose, odlučila za promenu, pa sada neguje nešto topliju, braon boju kose, prenosi kurirstil.

***

Bonus video: Senidah i Lepa Brena Dvougao

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram