Kako izgleda ćerka Nastasje Kinski koja je od 8. godine vegetarijanka

Foto: Credit line: BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kenija je preslikana mama.

Ćerka glumice Nastasje Kinski i muzičkog mogula Kvinsija Džounsa, Kenija Kinski Džons (29) nasledila je neverovatnu lepotu svoje majke, a u kombinaciji sa talentom za manekenstvo, ova brineta lagano se probila u modni svet u kom svakodnevno ređa uspehe.

„Moja mama je veliki ljubitelj životinja. Dakle, životinje su bile centralni deo mog detinjstva. Kada sam imala osam godina, postala sam vegetarijanka. Životinje su tako čiste i mislim da mi kao ljudi veoma koristimo njihovu ranjivost koja mnogo govori o nama kao vrsti. Ja radim na tome da jednog dana imam sopstvenu organizaciju i utočište za životinje spašene iz klanica“, rekla je Kenija jednom prilikom.

Foto: Credit line: Farrell/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona trenutko radi sa Last Chance for Animals, neprofitnom organizacijom koja se zalaže za prava životinja.

„Organizaciju je osnovao Kris De Rouz koji je pravi heroj. LCA je prava stvar. Veoma sam ponosna što mogu da uradim bilo šta sa njima i što mogu da učim od njih. Oni su neverovatan tim pravih, posvećenih aktivista za zaštitu životinja“, dodala je manekenka.

Foto: Credit line: Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia

Inače, zanosna Kenija u modni svet je ušla paralelno s punoletstvom. Bila je na naslovnim stranama prestižnih modnih magazina kao što je Vogue, a bila je i zaštitno lice modnog brenda Calvin Klein.

Za Thefashionspot istakla je da je radila dosta kampanja, ali joj je njena prva revija, koja je bila za Chanel nešto što ne može da zaboravi.

Foto: Credit line: McGaw/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Diplomirala je novinarstvo, a iako se trudi da svoj privatni život čuva daleko od medija, nikada nije krila vezu sa glumcem Vilom Pelcom. Ona i Vil upoznali su se kada ju je majka pozvala da dođe na snimanje filma u kom je i Vil igrao. Tada, 2011. godine uplovili su u ljubavnu vezu, u kojoj su još uvek.

Foto: Credit line: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Inače, dok je odrastala, u njoj se rodila ljubav prema konjima i jahačkom sportu, a koliko je bila uspešna u jahanju govori i podatak da je čak nameravala da nastupa na Olimpijskim igrama. Zahvaljujući odrastanju u velikoj porodici, poznatoj kao velikim ljubiteljima životinja, Kenija je postala i aktivistkinja za životinje, a tu ljubav deli i sa dizajnerkom Stelom Mekarti, koja ju je često angažovala za svoje revije.

Foto: Credit line: Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia

***

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram