Kako danas izgleda zvezda filma Flashdance

Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

I dalje prelepa!

Američka glumica Dženifer Bils proslavila se 1983. godine u kultnom filmu „Flashdance“, a njene se scene vrućeg plesa do danas smatraju jednima od najseksi ikada snimljenih.

Film će uskoro obeležiti okruglu 40. godišnjicu, a priča o variteljici koja preko noći postaje seksi plesačica u noćnom klubu ostala je upisana u sećanje i srca miliona širom sveta, piše Dnevnik.hr.

Da ni Dženifer do danas nije pala u zaborav dokazuje njenih preko pola miliona pratitelja na Instagramu s kojima redovno deli trenutke iz privatnog života, a često se priseća i starih dana.

Sada se na društvenoj mreži oprostila od pevačice Irene Kara, koautorke i izvođačice pesme „Flashdance… What A Feeling“, koja je iznenada preminula.

„Hvala ti brilijantna Iren za tvoje otvoreno srce i neustrašivi trostruki talent. Samo prekrasni sanjari mogu napisati i izvesti pesme za one koji se usuđuju sanjati“, napisala je uz svoju staru fotku s Iren.

Iako je Dženifer nakon „Flashdance“ nastavila da glumi, više nikada nije uspela obnoviti uspeh s početka svoje karijere, ali je neverovatno koliko se s godinama malo promenila.

Foto: : Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim mladolikog izgleda, Dženifer se još može pohvaliti figurom kao u kultnom filmu, a poznato je da vitkost održava redovnim treninzima boksa, kung-fua i triatlona.

Što se tiče privatnog života, udavala se dva puta, a rodila je troje dece. Prvo se 1986. udala za Aleksandrea Rokvela, s kojim je dobila dvoje dece, a brak je potrajao do 1996. Dve godine kasnije ponovno je izgovorila sudbonosno da kanadskom preduzetniku Kenu Diksonu, s kojim je 2005. dobila i ćerku.

***

BONUS VIDEO:Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram